Instagram

torstai 17. tammikuuta 2013

Käännöstreenejä

Virkku oli eilen aivan mahtavassa treenivireesssä! Tein omaa rataa, jota ollaan kerran aikaisemminkin kokeiltu, mutta edellinen kerta taisi kaatua täyslaamailuun. Eilen Virkku kuitenkin teki kaiken innoissaa. Suurimpana syynä taisi olla herrrrrrrrrkulliset lihapullat ja vähän venähtänyt treenitauko.

1. 360' oikeaan - menee hyvin, koira seuraa tiiviisti.

2. 360' vasempaan - on kaikkea muuta kuin kunnossa, koska tajusin vasta nyt aloittaa "takapääkäännösten" harjoittelun...

3. 270' vasempaan - vaatii samalla lailla harjoittelua kuin edellinenkin...

4. hitaasti - menee suht hyvin, vielä tosin pitää treenata, jotta pysähtelyt jäisivät pois. Virkku meinaa välillä istua väkisinkin.

6. käännös oikeaan - vähän vaatii tiiviyttä.

7. askel oikeaan - tiiviyttä tiiviyttä ja vielä vähän tiiviyttä. Tämä menee imutustreeniin.

8. pujottelu edestakaisin - menee nyt, ja toivottavasti aina hyvin. Vähän ehkä pitäisi saada rauhallisuutta, nyt meidän meno menee tämän kohtalla aavistuksen sähläyksen puolelle.

9. koira eteen, oikealta sivulle - menee tosi hyvin käsimerkillä. Pitäisi alkaa häivyttelemään kättä pois.

11. askel-istu... - vaatii tarkkuutta. Teoriassa liike menee, ja Virkku tajuaa idean, mutta vieläkin istumiset menevät vähän eteen ja vinoon.

12. istumisesta juosten - kokeiltiin ehkä ensimmäisen kerran eilen, ja meni tosi hienosti, ei suurempaa hiomista.

Huoh, vielä muutama viikko sitten lähes kaikki liikkeet tuntuivat olevan kunnossa, mutta nytpä noita ongelmia on kriittisyyden kasvaessa ilmaantunut yksi jos toinenkin. Vaikka treeneissä tärkeintä onkin se, että meillä molemmilla on hauskaa, ehdin tajuta yhden toooodella hankalan virheen - väännökset. Erityisesti vasen käännös on todella huonossa kunnossa ja kun asiaa vähän enemmän mietin, en ole opettanut koko käännösä Virkulle missään vaiheessa - mä ollaan vain käännytty ilman sen suurempia miettimisiä. Siispä, nyt meillä käynnistyy takakäännöstreenit!

Vaikka treenit nyt ovatkin jääneet omien menojeni ja pakkasten vuoksi hieman vähälle, ei tänäänkään jätetty treenejä välistä. Ehdimme jo eilen pyörähdellä vähän kirjan päällä takakäännöksiä takaa ajaen. Tänään Virkku tajusi idean hyvin äkkiä, mutta kun aloin kokeilemaan vasureita käytännössä, tuli koirasta täysi laama - Virkku meni maahan täysin turhaan, jättäytyi käännöksissä jälkeen, ei ottanut kontaktia ja sekoitti perusasentokäskyt (oikealta ja vasemmalta tuleminen). Pitää nyt huomenna vielä katella tuota tarkemmin pihatreeneissä kera lihapullien, ehkä me vielä saadaan nuo käännökset kuntoon tässä viiden viikon aikana :)

Kertokaapas, latautuuko meidän blogi teidän koneilla hitaasti?

2 kommenttia :

 1. Ei lataudu. Ei omalla eikä tällä mummunkaan koneella lataudu hitaasti.

  Nalan kans myös takaosakäännöstä ja keskitytää käännöksii vasemmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiitoksia :)

   Tsemppiä teille niihin, meillä Virkku ei ole ihan vielä hiffannut ideaa, mutta kyllä se tästä :D

   Poista