Instagram

torstai 10. tammikuuta 2013

Eläinlääkärikäynti

Äiti soitti aamulla Lampin eläinlääkärille aikaa Virkulle selkäkipujen vuoksi. Olisin kyllä paaaaaaaaljon mielummin lähtenyt käymään Johannalla, mutta Teerijärvi on kuitenkin vähän liian kaukana tämmöisen "pikku vaivan" kanssa.

Virkku sai ajan puoli kolmeksi. Olin tullut jo kahdeltatoista kotiin nenäverenvuodon ja hyvinkin heikon olon vuoksi, joten pääsin käyttämään Virkkua lenkillä jo vähän aikaisempaa. Kun äiti tuli kotiin kymmenen yli kaksi, lähdimme heti kylälle. Eläinlääkärin pihassa Virkku oli yllättävän nätisti kaikista miljoonista muiden koirien hajuista huolimatta. Sisälle eläinlääkäriin Virkku meni hirmuisen nätisti ja täysin arkailematta - omana rauhallisen tutkailevana itsenään.

Aluksi eläinlääkäri teki Virkulle aivan perus tutkimukset, kuunteli sykkeen ja katsoi koirvat ja hampaat. Tämän jälkeen lääkäri tutki Virkun selkärankaa mitään epäilyttävää löytämättä. Seuraavana olikin sitten anaalirauhasten tyhjennys.

Vasen anaalirauhanen oli tyhjä, mutta oikea oli melkoisen täysi. Haju oli vähintäänkin hemaiseva... Kuvia toimenpiteistä ei ole, koska olin pitmässä Virkkua paikoillaan - tuskin itsekkään pysyisin paikoillani jos joku total-outo ihminen alkaisi omaa takamustani täysin varoittamatta tonkimaan!

Vaikka olisinkin paljon mielummin lähtenyt Teerijärvelle Virkun kanssa, osasi tämäkin eläinlääkäri asiansa. :)

4 kommenttia :

 1. Johtuiko siis ne selkäkivut anaalirauhasesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti, koska toinen vaihtoehto olisi ollut vika selkärangassa, jota ei löytynyt. Nyt selkä on kuitenkin aivan normaali, eli ei tuolla muutakaan selitystä taida olla... o.o

   Poista
 2. Okei no hyvä tietää tuo! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun osuu silmiin välillä sellaisiakin blogeja, joissa metsästyskoirat seikkailevat. Todella kiva blogi muutoinkin, lukemaan on siis ryhdyttävä! :)

  Jos kiinnostaa, niin käyhän vilkaisemassa minunkin blogini, jossa päätähtenä ajokoira-mix ja suomenpystykorva: http://koeruuvet.blogspot.com

  VastaaPoista