Instagram

maanantai 31. joulukuuta 2012

Tavoitteet 2013

Taisin jo yhdet tavoitteet ensivuodelle laatia, mutta lajivaihdosten vuoksi taidankin joutua uusimaan tavoitteita...

TAVOITTEET VUODELLE 2013

1. Rally-toko ALO ja AVO liikkeet kisakuntoon
2. Hyväksytty tulos rally-toko ALO:sta
3. Junnukisat Virkulla
4. Virallisiin näyttelyihin
5. Vieras esittäjä
6. Ajokokeet
7. Lonkkien, kyynärien ja silmien tutkituttaminen

1. Rallyn ALO-liikkeet menevät jo, mutta AVO-liikkeitä en ole vielä vilkaisuutkaan. Siinäpä onkin meille sitten ihan tarpeeksi tavoitetta.

2. Haluan todella päästä kokeilemaan Virkun osaamista ja häiriönsietoa virallisiin rallyihin. Tavoitteena - mikäs muukaan, kuin hyväksytty tulos. Tavoite ei olisi tuolla tasolla, jos mölleissä ei olisi mennyt niin hyvin.

3. Koska Virkku osaa esiintyä, ja on rauhoittunut hirmuisesti näyttelytilanteessa, haluaisin todella junnuilemaan sillä. Olisin lähtenyt Ylivieska KV'seen Virkulla, mutta musaleirin vuoksi en pääse koko näyttelyyn. Pitää nyt sitten katsoa jotain muuta näyttelyä...

4. Haluaisin Virkulle laatumaininnan nyt, kun se on aikuistunut kunnolla edellisistä näyttelyistä. Oon jo katellut valmiiksi sopivia erkkareita ja ryhmiksiä lähialueilta, eli ehkä meidät jossain kehässä nähdäänkin!

5. Kukaan vieras ei ole koskaan yrittänyt esittää Virkkua, joten olisi ihan jees kokeilla miten Virkku menee vieraan käsittelyssä.

6. Ajokokeisiin haluaisin aivan hirrrrrrrrmu kovasti!! Tiedän, että Virkku ajaa mahtavasti, mutta haluaisin siitä nyt mustaa valkoisella, ihan vain morsianehdokkaiden omistajiakin varten ;)

7. Tälle tuskin suurempaa tarvetta on, mutta ihan mielenkiinnosta haluaisin koiran tutkituttaa. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti