Instagram

maanantai 31. joulukuuta 2012

Onnellista Uutta vuotta 2013 kaikille!!

Siinä se vuosi sitten oli ja meni. Meillä vuosi vaihtuu mun osalta Voicen tämän vuoden latauslistaa kuunnellen. Virkku käytettiin lenkillä ja vietiin tarhaan seitsemän maissa. Kuuden aikaan alkanut pauke ihmetytti Virkkua jonkun verran, eikä koira suostunut rauhottumaan sohvalle, vaan ravasi ympäri taloa läähättäen. Lopulta rauhottui mun kaveriksi alakerran sohvalle ja nukkuikin siinä rauhassa, kunnes lähdettiin äipän kans käyttämään se pihalla. Ensimmäisten rakettien paukahtaessa olisi halunnut kääntyä takaisin sisälle, mutta kun ovi ei auennut, lähti reippaasti metsään päin. Pikku lenkin jälkeen Virkku ei olisi halunnut tulla takaisin paukkeeseen, eikä suostunut ottamaan multa herkkuja vastaan. Lopulta meni kuitenkin tarhaan nätisti ja jäikin sinne rauhassa.

Meillä ammuttiin vain yksi pata ja joku pienempi, padantapainen äänetön tulipallosarja - ihan vain kuvien ottamista varten. Pitemmittä puheitta: Onnellista Uutta vuotta kaikille!!

3 kommenttia :

 1. Hyvää uutta vuotta teillekin! :) Tara lähettää Virkulle terveisiä, nukkuu tässä mun kainalossa. ;Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkku kiittää! :) Terveisiä sinne kans halinallelle :3

   Poista
 2. No vähän riippuu:>. Joskus tulee reenailtua agilityjuttuja, mutta joka vikko pitää se (neljäkerrokksinen)kämppä pestä, joka päivä tottakai veden vaihto ja pitää sen kanssa muutenkin olla. Ei vaan jotenkaan löydy kiinnostusta niin paljoa mitä joskus aiemmin.

  VastaaPoista