Instagram

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kysymyksiä x11

Sain jälleen kysymyshaasteen. Tälläkertaa haaste heitettiin .Karvakoevet. -nimisestä blogista. Koska olen saanut jo kahteenkin kertaan tämän haasteen, en tällä kertaa haasta ketään tai keksi uusia kysymyksiä. Vastailen vain Stugen keksimiin kysymyksiin :)
 
1. Miksi otit juuri sen rotuisen koiran joka sinulla nyt on?
Iskä halusi käyttökoiran edelisen tilalle. Virkku on mun aikana neljäs ajokki, eikä rotu ole ihan heti vaihtumassa.

2. Rotusi parhaat ominaisuudet?
Hmm... Jos ajokoira ei ole arka, on luonne mitä parhain. :) Pidän ajokoirien värityksestä, ja metsätyöskentelytavasta. Muttajoo, en mää tuosta oikeastaa mitään parasta ominaisuutta keksi. Monipuolinenhan tuo!:)

3. Mitä rotua et ikinä ottaisi, miksi?
Chichuahua tai joku näyttelytrimmissä oleva turkkirotu. Chichu on aivan liian pieni mun makuun. Kaikki tuntemani chichut ovat tähän asti olleet melkein kaikelle haukkuvia ja arkoja. Tiedän, ettei pitäisi luoda mielipåidettä parin koiran perusteella, mutta ei voi mitään, mää en tykkää. Ja koska tykkään hihhuluida koiran kanssa pitkin metsiä, mikään pitkäturkkinen koira ei vain sopisi mulle.


4. Mitä koirasi syövät?
Virkku syö metsästyskaudella Jahti & Vahti Extra Energyä, kesäisin normi energyä. Lisukkeena menee joko lihaa tai kalaa. Välillä Virkku syö myöskin broilerin siipiä. Jokaiseen ruoka-annokseen Virkku saa lorauksen rypsiöljyä. Joskus ruuan sekaan lipsahtaa piimää tai raejuustoakin. Aamuina, joina Virkku ei pääse metsälle, koira saa kuoritun, raa'an porkkanan rouskutettavakseen. Virkun herkkua :P

5. Mitä haluaisit muuttaa itsessäsi koiranomistajana?
Olisin halunnut opettaa tokoliikkeet Virkulle heti ensimmäisellä kerralla oikein. Elisiis, tieto olisi ollut siinä vaiheessa aika jees...

6. Mitä harrastat koirasi kanssa?
Mölli-tokoa ja -agilityä, metsästystä, (valokuvausta!) ja lenkkeilyä

7. Onko sinulla muita lemmikkejä koiran lisäksi, mitä?
Ei - vielä. ;)

8. Onko koirasi terveyttä tutkittu (silmät, lonkat, selkä ym.)?
Näitä ns. perus tutkimuksia ei ole tehty. Mikäli Virkulle löytyy morsian, tutkimukset tehdään.

9. Mitä mieltä olet ulkonäkökeskeisestä jalostuksesta?
Mikäli ulkonäkö menee terveyden edelle, monee jalostus sairaaksi, mutta mikäli koira pysyy edeleenkin terveenä, ei siinä ole mitään vikaa.

10. Mikä on parasta koira/eläinharrastuksessasi?
Koira♥ On niin mahtaa kun harjoitukset onnistuvat, tai uusi tokoliike menee täysin oikein. Myöskin koiraharastuksen sivutuotteena tulevat kaverit ovat mahtavia!:)

11. Mitä mieltä muut ihmiset ovat koira/eläinharrastuksestasi?
Nooh... Välillä siitä saa kuulla koululla, mutta suurinta osaa ei kiinnosta pätkääkään, miten mää vapaa-aikani vietän. Elisiis, vaihtelee suuresri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti