Instagram

lauantai 13. lokakuuta 2012

Pallopaimennustreenit

Tällä kertaa postaus tulee suurimmaksi osakseen videoiden muodossa. Ylemmässä videossa alku on ensimmäisistä pallopaimennus - (anteeksi, pallon tökkimis) - treeneistä. Olisin laittanut toisenkin videon, mutta kamera otti ja poisti koko videon. Ei ketuttanut :< Ylemmän videon lopussa myöskin hyppy ylikorkeasta esteestä (en jaksanut raahata korkeampaa estettä kuvauksiin) ja luoksetulo. LINKKI VIDEOON, JOS YLLÄ OLEVA EI TOIMI
Nyt pallon tökkimistä on harjoiteltu kolmesti tänä päivänä. Viimeisissä treeneissä Virkku osasi jo tuoda pallon mun luo tökkimällä parin metrin päästä ♥ Kyllä se tästä! :)
Alempi video pitää sisällää Virkun ääninäytteen vieraan norjanharmaan tullessa meijän pihalle. Älkää välittökä lopun tarkennuksesta, harmaa tuli vähän liian lähelle... :D LINKKI VIDEOON, JOS ALLA OLEVA EI TOIMI

2 kommenttia :

  1. Hieno Virkkis :) Tosin alokkaassa ainakin luoksetulo tulee istumisesta ja hypyssä koiran kuuluu seisoa toisella puolella, ei istua. Seisomiskäsky on sallittu, ja se pitää antaa ite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tiiän :) Nuo ei ollutkaan mitään tokojuttuja - Virkku vain haahuili kaikki seuraukset, ja noissakin molemmissa perusasento oli ihan kiero :D Kyllä me nuo tokoinakin osataan. :)

      Poista