Instagram

tiistai 16. lokakuuta 2012

I Played Solider - You Played King


Otsikolla on kaksikin merkitystä. Ehkä helpommin ja nopeasti selitettävä versio - toisen treenivideon taustalla soi Linkin Parkin Burn it Down, jonka C-osasta lausahdus on poimittu. Aina ei kuitenkaan mene nallekarkit tasan, eikä aina pääse pelaamaan kuninkaalla. Tällä kertaa kuninkaan veivät nenäpunkinpirulaiset. Meitä ei enää kisakentillä tai yhteistreeneissä nähdä, sillä nenäpunkit leviävät lähes ympäri vuoden, eikä ne mitenkään mukavia vieraita innokkaalle metsäkoiralle ole. Vaikka Virkku olisikin aivan uskomattoman hyvä junnukoira, esiintyy ajatuksen voimalla, mutta näin on parempi. Ei tuota joka syksy viitsi kiusata noilla ötököillä :(( Onneksi netti toimii, ja voitte seurata meidän touhuja videoiden ja kuvien kautta täältä! :)

Koska sain paaaaljon hyvää palautetta edellisistä videoista, laitoin kameran käymään näidenkin treenien ajaksi. Ykkös osassa temppuja ja suht hyvää seurausta (ostin tänään kannuksesta uusia herkkuja, joihin Virkku ihastui ja oli vähän liiankin intona). Toisessa videossa pallopaimennusta pallon tökkimistä. Nyt ollaan harjoiteltu käsien seuraamista (vie pallon suuntaan johon käsi osoittaa) ja pallon hakemista (menee esin pallon taakse, ja luvan saatuaan palauttaa tökkimällä). Kun nämä osataan, alan treenaamaan erilliseen "maaliin" viemistä ja useamman pallon hakua. Oppimisnopeus on ollut uskomaton, vaikkei Virkku milloinkaan mikään pallohullu ole ollutkaan! *tykkään. Toinen video tulee näkyviin vasta kahdeksan aikoihin, älkää siis ihmetelkö jos ei heti näy. :)


Huomenna olisi lähtö Helsinkiin. Väsyttää jo valmiiksi. Uuvun lopullisesti ajatuksestakin sunnuntain puoli kuuden herätyksestä Laukaan lapparierkkariin. Kyllä minäkin pidän tästä toimittajanhommasta -.-*

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti