Instagram

lauantai 25. elokuuta 2012

Simmuongelmia

Ennen kolmatta putsausta
Virku ei vieläkään näe kunnolla eteensä tai avaa silmiään. Joka askel on toooosi varovainen, mutta onneksi tuo tietää mitä on missäkin kohdassa, oltiin sitten tarhassa tai sisällä. Onhan se säälittävän näkönen noilla tihrusilmillään, mutta jaksaa se iloinen olla! :) Ja Ronille se kyllä jaksaa kettuilla etuoikeiuksillaan ("sääpäs et saakaan merkata tätä puuta lällällää" :D). Jos nuo silmät ei maanantaihin mennessä ole auenneet, päästään vaihteeksi käymään eläinlääkärillä. Nyt silmät on putsattu kolme kertaa vanulapuilla ja lämpimällä vedellä ja niihin on laitettu (koirien) silmätippoja. Vielä kerran tullaan tänäänkin nuo putsaamaan ja tiputtelemaan. Virkku ei tykkäisi touhusta yhtään, mutta ei voi mitään. Pakko..
Putsauksen jälkeen

4 kommenttia :

 1. Voi että, onko tietoa mikä silmiin tullut? Avaako ollenkaan silmiään? Aristeleeko koskettaessa?

  Mettässä juoksentelevilla koirilla taitaa olla aika yleistä, että sattuu kaikenlaista. Urpuja sun muita ainakin meidän koirilla aina silmissä ja on vähän samaan tyyliin täälläkin suunnilla simmut välillä, putsaus auttaa hyvin, vielä ei onneksi ole tarvinnut eläinlääkäriin mennä. *koputtaa puuta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roskia, heinän siemeniä yms töhnää tuolta on rähmimällä tullut. Nyt, neljännen putsauksen jälkeen, aukesivat jo inhimillisemmän näköisiksi, että kyllä se siitä! :)

   Poista
 2. Outoa. Veisin kyllä oitis näytettäväksi. On kuitenkin aika kummallinen juttu. Toivottaan, ettei löydy mitään vakavaa vaivaa. Varmasti silmätipoilla ja puhdistuksella hoituu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät on nyt jo ihan kunnolla auki. :) Eli ei ollut mitään vakavaa :)

   Poista