Instagram

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Häiriötreenejä

Ihan näin alkuun täytyy ilmoittaa, ettei silmissä enää ole oikeastaan mitään moitittavaa. Vielä vähän rähmivät, mutta onneksi johtui pelkästään metsällä silmiin tulleista roskista. Eläinlääkärireissu vältetty! :)

Isolla pojalla pitää olla iso kuppi :3
Virkku otti tänään vaaaaaaltavan harppauksen häiriönsiedon kanssa, kun harjoiteltiin Ronin ollessa pihalla. Roni sai aivan rauhassa haukkua, ja Virkku teki täysillä tokoliikkeitä - seuraamista lukuun ottamatta, pitkää kontaktia ei vielä maltettu ottaa. Ohituksetkin meni tosi hyvin, ja tutustuminenkin tapahtui jo hillitysti. Arvatkaa kuka hyppi riemusta noiden treenien jälkeen! :DHäiriötä ehdittiin reenata kahdesti, ennen kuin Ronia tultiin hakemaan kotiin. Toisella treenikerralla sain iskän kuvaamaan Virkkua ja Ronia ja kyllä sieltä muutama hyväkin otos löytyi, iskä siis ekaa kertaa järkkäri kädessä. :"D 

Aloin tämän postin kuvia lataamaan bloggeriin, niin lataussysteemi ilmoittaa, että latauskansio täynnä. Hupps, vähän on blogiin tullut kuvia. :) Eli ei kun picasa kuvia poistamaan ja toista galleriaa ettimään..

2 kommenttia :

  1. Kiva blogi sulla:) jos kiinnostaa, käy vilkaisemassa uuta blogia www.immunelamaa.blogspot.fi:)

    VastaaPoista
  2. En ollut yhtään huomannut, että olit kommentoinut blogiini! Kyllä siis opiskelen Kannuksessa. :) Jos uudestaan kysyttävää yms. niin heitä kommenttia nuihin uusiin blogiteksteihin, niin näen ne helpommin. :)

    VastaaPoista