Instagram

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joo en tiiä tosta otsikosta, toi kenttä ei ottanut toimiakseen, muttamutta, eiköhän tämä teksti pärjää ilmankin:))

Niiden pariviikkoa sitten olleiden mätsäreiden jälkeen olen joutunut hieman miettimään tuota meidän "möllitokouraa". Jos tilanne nyt sitten tosiaankin on niin, ettei toi nelijalkainen ota herkkuja vastaan, mikäli paikalla on muita koiria, kuulostaa tämä aika toivottomalta.:D Nyt kun tuli hyvä tilaisuus, on jo pakko jossitella; miten olisi käynyt JOS olisin silloin joskus mennyt Virkun kanssa pentukouluun? Entä JOS näyttelyissä olisi käyty enemmän? Entä JOS Virkulla olisi silloin penskana ollut enemmän koirakavereita joiden kanssa harjoitella? Nooh, ei voi mitään.. Kunnon koirakansalainenhan tuosta on näinkin tullut:))

Jos kaikki eivät vielä ehtineetkään huomata, muuttui blogi tässä joku päivä sitten pelkästään Virkun blogiksi. Suloa näen enää niin harvoin, etten kokenut blogin siihen keskittymistä järkevänä. Toki Sulitsu tulee tällä vielä silloin tällöin piristämään teitä, sen voin taata:))

Tämän muuten tyhjän postin päätteeksi voisinkin julkaista ensivuoden alustavan näyttely(nly)/mätsäri(MS)/junnuilu(JH) kalenteri, joka näyttää muuten aika kuivalta. B)

22.01.2012/Kannus/JH&MS
17.03.2012/Kannus/JH&MS
05.05.2012/Kannus/JH&MS

2 kommenttia :

  1. Kirjottelen aina kun nähdään, mutta ulkoasussa tmv.ssä sitä ei enää ole. :< Eli tekstejä tulee edelleen aivan entiseen tapaansa:)

    VastaaPoista