Instagram

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tapahtui 14.-23.7.2011

Joo näiden pikku tekstejen yksityiskohdista tai järjestyksestä en ole ihan varma, sillä kaikki jutut olen kuullu äidin suusta puhelimen välityksellä. Nooh, tuskimpa te ihanat lukijat mitenkään hirveän tarkkoja tästä asiasta olette, kuulettehan tästä kumminkin mitä Virkulle on tapahtunut.

Jonain päivänä kun äippä ja Virkku olivat tulleet lenkiltä ja äiti oli lähtenyt hakemaan Virkulle vettä, oli pikkuriikkinen (alle nyrkin kokoinen, joo tosi pieni :)) siilin poikanen tullut Virkkuun tutustumaan. Siinä se oli ruokakupista tippuneita tähteitä mussuttanut. Ensin Virkun oli pitänyt liittää hetkeen muutama ääniefekti, mutta rauhallisella hyssyttelyllä oli intoinu saatu laantumaan. Siinä se siilinpiipero oli sitten tutkinut maailmaa, Virkun seisoessa ylväästi tarkkailemassa. Tiettysti digikamera oli ollut kädenulottumattomilla, ja kuvia saatiin vain vanhanaikaisella filmikameralla. :/ Upea hetki se kuitenkin oli ollut.

22.-24.7.2011
Virkku saikin hoitoon tyttökaverin, rottweiler Ronjan. Vanhoja tuttujahan nämäkin jo olivat ja yhteiselo sujui lähes mutkattomasti. Ronja nyt välillä yrittää vähän pomottaa ja näin, mutta ylipäätänsä koirakaverukset ovat nätisti keskenään. Mökkimatkan (23. pvä) Virkku "joutui" matkustamaan kanssani takapenkillä, sillä Ronjan hypättyä ensin takakonttiin, ei se enää Virkkua sinne päästänytkään. Niimpä me sitten Virkun kanssa menimme takapenkille. Molempiahan se harmitti ihan suunnattomasti. ;) Virkku otti kaiken ilon irti ja nukkui suunnilleen koko tunnin kestävän matkan ihan reittä vasten. :) Tulomatka tultiin tänään (24. pvä) vielä tiivimmin vieressä nukkuen. :)

2 kommenttia :

  1. Ensimmäinen pällistelijä! Upea titteli ainakin, jos ei muuta. En tosin näiden omien titteleideni perässä juokse, mutta etsin nyt muutenkin koirien blogeja seurattavaksi ja luettavaksi - ja tämä osui kohdalle (+ kommentoit Kunkun blogia, mistä pojot).

    Tekstit vaikuttivat mukavilta, kuvia vain toivoisin blogiin enemmän! Kaikessa yksinkertaisuudessaan otsikkokin on oikein näppärä ja toimiva.

    VastaaPoista
  2. Jooh... Ton pällistelijän vois vaihtaa johonki muuhun. Noita kuvia on vähän niukasti, tiejän. Niitä on vaan vähän vaikee ottaa ku Virkkua ei saa pitää irti, ja Suloaki näkee about kerran viikossa. Yritän nyt kumminki laittaa noita kuvia.

    VastaaPoista