Instagram

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Uusi elämä

Viimeisen blogipäivityksen jälkeen on tapahtunut hyvin paljon kaikkea. Blogin päivittely jäi syksyllä lukion toisen vuoden kiireiden vuoksi, mutta nyt aion kuitenkin jälleen skarpata tämän blogin kanssa, koska meille tulee koiravauva. Tuosta helatorstaina (eli kyllä, 18 päivän päästä) kotiutuvasta pienokaisesta postauksen loppupuolella, mutta ensin vähän Virkun kuulumisia. Taisiis kuulumattomuutta.

Loppu vuodesta Virkku alkoi mennä pikkuhiljaa heikompaan kuntoon. Virkku oli hyvin väsynyt ja söi huonosti. Joulukuussa, maanantaina 14.12., Virkku kävi Kälviällä eläinlääkärillä, ja tuomio oli karu: parantumaton munuaisvika. Seuraavana päivänä soitin ajan Toholammin eläinlääkärille, ja keskiviikkona 16.12. Virkku lähti viimeiselle matkalleen. Ratkaisu oli ainoa oikea, sillä Virkusta näki, että sen oli jo kauhean vaikea olla. Pahaltahan sen tuntui. Aivan tajuttoman pahalta.


Virkku 1.4.2008 - 16.12.2015

Virkusta luopumisen jälkeen iskä oli aluksi sitä mieltä, ettei uutta koiraa ole tulossa, mutta saman aikaisesti etsin meille sopivaa pentua. Sain kuulla, että Alapörkän kenneliin olisi keväällä tulossa pentuja yhdistelmästä C.I.B C.I.T POHJ MVA FI KVA FI MVA SE MVA NO MVA ALAPÖRKÄN LADY ja M-14 C.I.B FI KVA FI MVA EE MVA LV MVA LVV-14 MEHTÄPELLON HEINÄSATO. Tein heti alustavan varauksen, vaikkei lupaa perheen päältä vielä ollutkaan. Kun sain kemian yo-kirjoitusten jälkeen kuulla pentujen syntyneen 15.3., ja että joukossa olisi myös meidän Metku, aloimme pehmitellä iskää pennun hankinnalle. Todellisuudessa pehmittely tapahtui äitin viileällä "meijän pentu on syntynyt" -lausahduksella. Sen päivän jälkeen meillä ei ole muuta tehtykään kuin töhötetty uudesta tulokkaasta. Pentujen ollessa 13vrk ikäisiä, kävimme valitsemassa omamme kahdeksan pennun kasasta. Valinta osui nappiin, ja odotuksen Alapörkän Rietrikin suhteen ovat korkealla.

Parhaassa tapauksessa käymme vielä ennen hakureissua katsomassa tuota Alapörkän R-laumaa, mutta viimeistään 5.5. saan Metkun jälleen syliini. Mitään en lupaa, mutta yritän jatkossa ehtiä laittamaan teille kuvia mijän arjesta. Kirjoittaminen saattaa jäädä koulu- ja työkiireiden vuoksi vähälle, mutta nyt on vähän priorisoitava.. Hyvää kevään jatkoa kaikille!

5 kommenttia :

 1. Osan otot Virkun pois menoon! Meiltäkin lähti pari päivää sitten koira parempaan paikkaan. Onnea uudesta tulokkaasta! Nuo pennut näyttää niin pieninä ihan dreeverin pennuilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Olihan nuo ihan vääpylöitä kun käytiin kahtomasa mutta nytte noista lähtee jo ihan kivasti ääntä ja näyttävätki jo enemmän ajokoirilta :D

   Poista
 2. Lämpimät osanotot, niin kurjaa :'( Mutta teit oikean päätöksen, joskus on vain aika päästää irti. Nyt oli Vilkun aika ja hänen on varmasti nyt parempi olla <3

  Onnea pennusta, se tuo varmasti paljon iloa teille. Tsemppiä pissakakkaralliin ja pennun hampaisiin! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. vaikka niin karulta tuntuuki sanoa näin, mutta kyllä tuosa tilanteesa oli jo "kevyempi kantaa hautaan".. Olin Virkun kans sillon sen vikan päivän kahestaan kotona ja kun sen kärsimyksen näki sillon nii ties kyllä aivan varmasti ettei oo muita vaihtoehtoja..

   Voi kiitos :'D Metku onki ensimmäinen pentu mikä mulle tulee noin pienenä nii onnea tosiaan taietaan tarvita :Dd

   Poista
 3. Mä ihastelinkin jo facessa näitä. Osanotot tätäkin kautta Virkun poismenosta.

  VastaaPoista