Instagram

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

K A N N U S ~ toivepostaus

...Kannuksen lukio on laadukas lukio junaradan varrella...

Päätin kevään yhteishaluja tehdessä lähteä ottamaan naapurikunnan lukion laadukkuudesta selvää, ja nyt pian kaksi jaksoa tuota lukiota käyneenä, voin vain puoltaa väitettä laadukkuudesta. Olen siis ollut valintaani hyvin tyytyväinen!

Lähdin naapurilukioon "virallisesti" eläinlääketieteellisen erikoistumislinjan perässä, mutta toisaalta, en ollut koskaan tyytyväinen Lampin yläkoulu-lukio -systeemiin. Nyt en vaihtaisi Kannuksesta takaisin kotikunnan kouluun enää mistään hinnasta. Meillä on Kannuksessa aivan huikea 10 oppilaan eläinlääkislinjalaisten luokka, enkä luultavasti koskaan voi ylistää tuota porukkaa tarpeeksi. Timanttinen tiimi ♥ Meistä vain neljä on natiiveja Kannuslaisia, ja eteläisin tulee Myrskylästä. Kannuksen opettajat ovat opettajia siinä missä muidenkin paikkakuntien opettajat. Kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

Linjatunnit on tuoneet mukavaa vaihtelua perus lukiotunteihin (joita muuten meijän ryhmällä on aivan törkeän paljon ._.). Viime viikon linjatunnilla me käytiin ratsastamassa Torpan tallilla. Joskus meijä tunnit pidetään maaseutuopiston puolella. MSO-tunneilla me ollaan taidettu ehtiä tutustus koira ruuansulatukseen ja luustoon. Linjatunneilla ei varmaankaan ole ehtinyt tapahtua vielä mitään muuta mainitsemisen arvoista.

Parin viikon päästä me linjalaiset lähdetään tutustumaan Oulun yliopistoon. Ah ♥ Laatu reissu tiedossa kun meidän luokalla johonkin lähdetään... :'D Meijän luokka osaa tehdä lukion käynnistä hauskaa, ja vastaanotto meidän helposti lapasesta lähtevää asennetta kohtaan on ainakin toistaseks ollu tosi hyvää opettaien keskuudessa. Porukalla ollaan jo vähän ooteltu ensimmäisen opettajan hermostumista, kun välillä tulee päiviä, jolloin kaikki tunnit menee insidejutuille nauraessa.

Ettäjoo, kiirettä on, mutta lukion käynti Kannuksessa on tuntunut tosi hyvältä! Ilmapiiri tuolla on ollut aivan loistava, ja ruokakin on mahtavaa! ;) Että tervetuloa Kannukseen vain! :) Meidän linjan kuulumisia pääsee lukemaan blogista, ja voipa meistä tykätä facebookissakin! Kunnollisen eläinlääkislinjan esittelyn voitte lueskelle Koirafanituksen joulunumerosta.

5 kommenttia :

 1. Arpa kurkistaa oven läpi :)

  VastaaPoista
 2. http://paikkajahyppy.blogspot.fi/2014/11/kuvahaaste.html Teidät on haastettu!

  VastaaPoista
 3. Ai että! Ihanaa ku löyty ees joku tämmöinen postaus Kannuksen erikoistumislinjasta. Vaikuttaa kyllä tosi mukavalta koululta. Ajattelin nimittäin hakea tulevana keväänä sinne. Tiedätkö muuten mikä sinne on keskiarvorajana tällä hetkellä, kun opo väittää toista mutta netistä löydän ihan eri tiedon :/ Olis kiva tutustuu siellä opiskelevaan niin sais jotain käsitystä paikasta ja ihmisistä siellä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viime keväänä raja oli 8.00, mutta voin vaikka varmistaa tätä sulle huomenna kun meen miittaamaan rehtoria muutenkin :) multa saa kyllä kysellä, ja oon vastassa lukiollaki jos vaan haluat tulla sinne tutustumaan :)

   Poista