Instagram

lauantai 16. elokuuta 2014

Lohtaja RN 16.8.2014

Aamulla lähdin Lohtajalle suunnitelmissa viedä kehään neljä ajokoiraa: Jahtiluodon Roopen, ja kolme lappajärveläistä Marko Lehdon koiraa. Lisäksi mää olin varautunut Koivunevan kasvattajaryhmiin pohjanpystykorvissa ja ajokeissa. Noh... Matkalla tuli pari muuttujaa, ja lähdin Lohtajalta kotiin puoli viiden aikaan vietyäni kahdeksan ajokoiraa yksilöarvosteluun ja oltuani Markon kasvattajaluokassa. Valtavan tulosmäärän vuoksi saatte nyt vain kuvia (joista saan kiittää mysteerikuvaajaa, jonka nimeä en edes tullut kysyneeksi kun hänelle kameran lykäsin...! Enpä kyllä uskaltanut edes odottaa näin loistavia kuvia kokemattomalta kuvaajalta! Kiitoskiitoskiitos!!) ja lyhyttä kommenttia koirasta. Tuomarina oli Matti Palojärvi. Huomenna kello soi noin 3.40, ja suuntana on Kuusamo Roopen kanssa.


nro. 251 Aksu om. Marko Lehto | AVO-H
Aksu oli koira, jossa oli asennetta, ja jonka olemus oli vähintään kuin Euroopan omistajalla. Voih miten tuon ravia jää ikävä! Aksu oli hieman jääräpäinen mutta ylväs. Koira oli kyllä yksi motivoimmista esitettävistä ikinä! Voi jos tuon asenteen saisi istutettua koiraa, joka vielä pärjäisi näyttelyissäkin..


nro. 253 Koivunevan Dynamiitti om. Touko Rauma | AVO-H
Dyna kävi mun kanssa samoin tuloksin kehässä maailmanvoittajassakin. Tänään Dyna tuli vähän extemporena mun esitettäväksi, mutta mikäs siinä. Tänään jätkä esiintyi paljon paremmin kuin viime viikonloppuna.
...neuvottelua...


nro. 262 Jahtiluodon Roope om. Pauli Keski-Ojala | KÄY-ERI1 SA PU2 VARA-SERT
Roope loisti tänään kehässä! Vaikka koira olikin eilisen astutuksen jäliltä vähän vauhko, ei se kehässä haitannut. Oikeastaan hieman vauhkona Roope piti päänsä ylväästi pystyssä ja ravasi upeasti! Harmittavan lähellä oli sertikin, mutta katsotaan huomenna uudestaan! :)


nro. 275 Pella om. Lauri Tyynelä | AVO-EH
Mulla ei oo hajuakaan, et miten tää koira pääty mulle esitettäväksi, mutta yhtäkkiä Mika (Koivunevan kasvattaja) vain tuli ja kysyi että vienkö mää tämän ja se oli menoa sitten. Myöskin Pella oli tosi mukava kehäkaveri.
nro. 284 Lätty om. Miika Jylhä | AVO-EH
Lätty tuli mulle esitettäväksi täysin yllättäen, mutta eipä se menoa haitannut. Jos nyt oikein muistan, niin Lätty oli oikein mukava lullukka :3


nro. 286 Raisa om. Marko Lehto | AVO-ERI
Tuomari ei tykännyt Raisan päästä. Raisa steppaili jonkun verran seisotuksissa, mutta liikkui tosi hienosti.
nro. 291 Alapörkän Fanni om. Ari Wiik | KÄY-EH
Fannin sain esitettäväkseni ihan vain kehänlaidalta, kun omistaja kysyi, että voisinko viedä senkin kehään. Fanni liikkui älyttömän hienosti, ja seisoikin upeasti paikoillaan kun vain oikea asento saatiin kohdilleen. Kuvissa on väärä numerolappu.


nro. 295 Lissu om. Marko Lehto | KÄY-ERI4
Lissu oli mukava ja hyvätapainen :) Paremmat kuitenkin voittivat, ja me jäätiin nelosiksi.


Kasvattajaluokka Marko Lehto | KP BIS-2 KASV


Kokonaisuutena ehottomasti mun handleriuran hienoin päivä. Oikea läpimurtopäivä. Tänään tuolla ihmiset huomas, että mulla on intoa ja taitoa tuohon hommaan, ja ne halus kannustaa mua jatkamaan hyvällä palautteella, ja luottamalla koiransa näyttelymenestyksen osittain mun käsiin. Oli se kyllä niin hieno tunne, kun täysin vento vieras ihminen tulee viereen ja sanoo "sää viet noita koiria niin hienosti, että ehtisikkö sää viiä tämänkin?". Jos joku näien koirien omistaja vaan bongaa tämän postauksen, niin voisin tässä vielä teille todeta, että te teitte mun päivästä huikean! Kiitos kaikille mukana olleille! :)

...ja loppuun vielä kuva Koivunevan Daamista, joka oli tänään BIS-1 koira!!!!!!♥

3 kommenttia :

  1. Sä et todellakaa osaa esittää nuita koiria, kato miten ne seisoo... ja noissa liikkeissä sun jalat menee paskasti. sä et osaa vaa esittää niitä.

    VastaaPoista
  2. höpö höpö "Anonyymi".... Minnamaria on taitava handleri ja sai usealta paikalla olleelta kehuja hyvästä työskentelystään :) Koiranomistajat olivat todella tyytyväisiä, kun saivat koirilleen sellaisen ihmisen näyttämään koiraansa, joka osaa näyttää hyvin koiria. täysi kympin päivä Minnamarialta! terkuin mysteerikuvaaja Sinikka Penttilä ;)

    VastaaPoista
  3. Itkupilli ano nassu umpeen kun ei uskalleta edes nimellä huudella tai ymmäretä kritiikin määritelmää ;) Kuvat eivät anna oikeata kuvaa, mutta uskaltaisin väittää, että ajokki ei ole mikään ajatuksen mukana toimiva handlattava. Upeita ajokkeja ja nättejä kuvia, ihastuin erityisesti tuohon Lissuun :3

    VastaaPoista