Instagram

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Bubbles bubbles

Sain eilen liian tylsän koulupäivän aikana loistavan idean, lähteä kuvaamaan Bellaa. Noh, koska ilma oli tasaisen harmaa, enkä halunnut kuvista aivan liian tylsiä peltopönötyksiä, päätin käydä hakemassa kaupasta purkillisen saippuakuplia, ja ottaa ne kuviin mukaan. Eipä siinä muuten mitään, mutta kuvaussää oli harmauden lisäksi tuulinen, eikä koira oikein olisi tykännyt pysyä paikoillaan. Yritäppä siinä sitten saada koiraa ja saippuakupslia jotenkin järkevästi samaan kuvaan. Onnistumisprosentti oli aika onneton, mutta tässä postissa esillä muutamia, huonohkoja, mutta reissun onnistuneimpia kuvia. Kuvasta suurin osa © Emmi.

Valitettavastu mun ja Bellan yhteiset lenkkipäivät alkavat vedellä viimeisiään, ja jo huomenna joudun sulkemaan tuon omaperäisen norjalaisen tarhan oven viimeisen kerran. Nyyh. Taitaapi tulla hieman ikävä, vaikka toisaalta kaipaan jo Virkun kanssa vauhdikkaammille lenkkeille.


7 kommenttia :

 1. Ihania kuvia. Kyllä noista dogsitter koiruistakin tulee rakkaita, kun niiden kanssa viettää aikaa. :) Ite lenkitän säännöllisesti rotikkaa ja labbista, onneksi ei tarvitse pitkään aikaan luopua niiden lenkittämisestä, kun on sen verran kiireinen omistaja...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis yks koira vielä vakilenkitettävänä, mutta itellä loppuu aika täysin kesken..

   Poista
 2. Niin monesti tuo haaste on kyllä täällä blogissa näkynyt, että taitaa jäädä ainankin osittain toteuttamatta.. toki voin noihin sun kysymyksiin vastailla :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! ihan hymy nousee korviin asti!! tsekatkaa tama koirablogi mikali on kiinnostusta:)
  http://koirainfo.vuodatus.net/lue/2014/04/helpotusta

  VastaaPoista
 4. Voitko taas kirjottaa jotain postausta junnuista? :) Mä tarvisin esim. vinkkejä erilaisten koirien esittämiseen niinku vaikka joku turkkirotu ja sit isokokonen koira jne. Et miten seisotetaan, milloin saa nostaa pöydälle, ehtiikö harjata, kuinka monta kierrosta juostaan ympäri ja sellai.. :)) Oisin tosi ilonen jos viittisit auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan sitä, kun aikaa taas joskus on oikeasti aikaa panostaakkin johonkin tämmöseen :)

   Poista