Instagram

torstai 6. maaliskuuta 2014

talvi löydetty!

Hups, unohdin totaalisesti eilen julkaisemani haasteen kuvaamisen, mutta koeillaan huomenna uusiksi! Tänään kävimme kuitenkin Virkun kanssa lenkillä. Olin aivan innoissani siitä, että ehdin kerrankin lähteä tuon kanssa ihan kunnon juoksulenkille metsään. Noh. Mitä vielä, eihän Virkkua kiinnostanu.

Virkun minimaalisen kiinnostuksen vuoksi päätin yllättää sen poikkeamalla tavanomaiselta lenkkireitiltämme metsäpolulle. Ja mitäs sieltä löytyikään?! Siellähän se kadoksissa ollut talvi olikin! Metsästä löytyi kiitettävästi lunta, johon voi upota lenkkareilla ja täyttää nilkkansa tuolla ihanan kylmällä valkealla mönjällä...

Toivottavasti seuraavassa kuulumispostissa olisi jo ihan kunnollisiakin kuvia näiden lumiaräpsyjen sijaan.. Jos huomenna ei sada vettä, voisin ulkoilutaa kameraa jonkun verran. Molemmat nelijalkaiset saavatkin huomenna extrahuomiota, kun eräs kaverini pölähtää meille iltapäiväksi ensimmäistä kertaa. Meitä voi muuten bongailla Virkun kanssa rally-tokokokeista 15.3. Kannuksessa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti