Instagram

tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta! | tavoitteitatavoitteita

Tänään töissä tuli aamulla yhtäkkiä semmoinen "Ohoh apua!" -tunne kun tajusin tämän ihan oikeasti olevan viimeinen päivä tätä vuotta. Hui! Paljonhan tähän vuoteen on saatukkin meidän osalta mahdutettua. Ensimmäisenä ehkä mieleen nousevat lemmikkien osalta Mutkun kotiutuminen ja rally-tokoilut (...ehkä koska katselin juuri äsken tulevia rally-tokokoulutuksia...). Vasta nyt huomasin tutkiskella viime vuonna asettamiani tavoitteita kuluneen vuoden riesaksi. Noh.. Toteutumisesta voi olla montaa eri mieltä!

1. Rally-toko ALO ja AVO liikkeet kisakuntoon
ALO liikkeet menevät mölli-kunnossa, enkä nähnyt mitään itselleni tarpeeksi hyvää syytä alkaa niitä virallisien tasoisiksi hiomaankaan, koska tällä hetkellä meillä on treenatessa niiiiin hauskaa. AVO liikkeiden treenailu nyt vain jäi johonkin jostain syystä, enkä nyt tiedä alanko niitä ensi vuodellekkaan hiomaan. Ehkä, ehkä en.

2. Hyväksytty tulos rally-toko ALO:sta
Hah, on mulla ollu viime vuonna suuret luulot itestäni! Tälle vuodelle ollaan päästy niin vähän mölleilemäänkin, että virallisten hyväksytty tuntuu tällä hetkellä aika kaukaiselta..:D

3. Junnukisat Virkulla
Nämä sentään tuli koettua! Onneksi en asettanut mitään tulostavoitetta tämän kohdalle..

4. Virallisiin näyttelyihin
Onneks ei tulostavoitetta näidenkään kohdalla..

5. Vieras esittäjä
Koska emme Virkun kanssa käyneet koko vuonna yksissäkään mätsäreissä, jäi tämä haaveeksi. Mutta ehkä sitä joskus - ainankin jossain muualla kuin ihmisten ilmoilla..

6. Ajokokeet
Tämän toteutuminen oli jo lähellä, mutta haaveeksi jäi. Argh.. Viime vuoden tavoitteet ovat kyllä olleet näköjään hienoja, mutta onnistumisprosentti jää hyvin ala-arvoiseksi. Yngh!

7. Lonkkien, kyynärien ja silmien tutkituttaminen
Helmikuisen näyttelyreissun jälkeen Virkun jalostuskäyttöaikeet romuttuivat aivan totaalisesti, joten tutkituttamiselle ei ollut enää kunnon perusteita. Viime vuonna olinkin laittanut tämän perusteluihin mielenkiinnon muttamutta.. ehkei kuitenkaan.

Viime vuoden tavoitteiden toteutumisprosentti oli niin päätä huimaava, etten oikein tiedä mitä ensi vuonna tavoittelisi..
1. Blogin pystyssä pysyminen!
En halua jättää tätä harrastusta, vaikka alkaisinkin käymään koulua toisella paikkakunnalla.

2. Terveenä pysyminen!
Virkku taisi tänä vuonna käydä kerran eläinlääkärillä, ja toivon saman linjan jatkuvan ensi vuonnakin.

3. Mutkulle näyttelymenestystä
En edes halua määritellä mitä tämä The Menestys tarkottaa, mutta käytännössä tulisimme siis kiertämään näyttelyitä rääpylän kanssa - toivottavasti aktiivisemmin kuin kuluneena vuonna..

4. Kehitystä valokuvauksessa
Ikuisuustavoite, mutta luulisin tämän ainankin olevan ihan tavoittelu arvoinen.

5. Suunnitellumpaa ja täsmällisempää treenaamista Virkun kanssa
Vaikkemme tähtäisikään Virkun kanssa korkealle, haluaisin tehdä meidän treenirutiineille jotain.. Olen viimeisen viikon käyttänyt sujuvasti tämän 'jonkun' etsimiseen, ja olenkin jo pikkuhiljaa pääsemässä tämän "ongelman" ytimeen.

6. Viralliset rally-tokot
Tämän tavoitteen kirjoittaminen oli vähän semmoinen joopas-eipäs -juttu, mutta tähän olisi hyvä pyrkiä! Alunperin suunnittelin meneväni Virkun kanssa virallisiin toukokuun jälkeen, mutta.. mutta.. Tuo möllien määrä tuntuu niin säälittävältä, että vähän meinaa jännittää tuon toteutuminen, mutta ehkä. Ehkä.

7. Sijoittuminen junior handlerin SM-osarissa
Tämä on ehkä ensi vuoden tavoitteista motivoivin ja tavoitelluin ja olisin valmis tekemään tämän eteen kunnolla töitä. Ehkä tuo työn teko vielä palkitaankin.

Mutta eipä mulla muuta, hyviä uusia vuosia kaikille ja erityisesti kisaonnea alkavalle vuodella! :> Jos jollain on jotain toiveita tämän blogin suhteen ensi vuotta ajatellen, niin heittäkäähän kommenttia! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti