Instagram

tiistai 15. lokakuuta 2013

Mutkun Mikä-Mikä-maa

Kuvailin Mutkua pitkästä aikaa ihan vain kun se touhuili omiaan ja voi että ♥ Pieni eksyi äitin neulosten sekaan ja voi sitä kun se sitten sieltä lankojen seasta kuikuili kameraa :> Enää salamakaan ei ollut sen mielestä niin järkyttävän kauhistuttava.

Kun Virkku nukkui sohvalla mettäpäivän uupumusta rauhassa pois, äiti kävi vähän haistattelemassa sille Mutkua. Virkku on sen ei_niin_mallikelpoisen alun jälkeen ottanut Mutkun olemassa olon hirmu helposti, eikä se ole suuremmin pikkuhiirestä välittänyt. Eipä tuo välittänyt nytkään. :> Virkku vain katteli Mutkua, tai haistoi välillä nätisti. Siinä kaikki. On mulla upeita poikia ♥

Virkun iho on mennyt jälleen huonommaksi. Aamulla laitoin Maalahteen Johannalle sähköpostia tuosta. Hän suositteli ottamaan kilpirauhasarvot Lampin eläinlääkärillä. Aamupäivästä asti äiti on nyt sitten yrittänyt ottaa tuota paikallista kiinni, mutta ei oo vastannut puhelimeen. Toivottavasti huomenna päästäisiin käymään tuossa lääkärillä, koska tuo Virkun rapsuttaminen menee jo niin raa'aksi. :<2 kommenttia :

  1. Voi ei ! Toivottavasti asia selviää ja Virkku tulee kuntoon. Paranemisia toivottelee Hippu ja Nelli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virkku kiittelee, tänään saatiin eläinlääkäritätiltä strong holdit niskaan tänäaamuna :)

      Poista