Instagram

perjantai 13. syyskuuta 2013

Postipaketteja x2

Posti toi meille eilen kaksi odotettua pakettia. Toisesta paljastui aiemmin jo manostamani koiranruoat Hau Hau Championilta. Toisesta löytyi muutama päivä sitten tilattu uusi tutka, joka ei nyt sitten ilmeisesti kovin hääppöinen ollut. Pitää nyt katella mitä tuolle tehdään ja että pääseekö Virkku vielä viikonloppunakaan metsälle. Vielä en hirveästi voi kertoa kummankaan paketin sisällöstä, koska tutkan kohtalo on tosiaan vielä vähän auki, eikä ruokasäkkejäkään ole vielä avattu. Luultavasti olen jo seuraavaa postausta kirjoittaessa paljon viisaampi asioiden suhteen.


Virkun kanssa treenailu on jäänyt hyvinkin nollaan, eivätkä vuorokauden tunnit välillä tunnu riittävän omiin töihinikään. Ehkä vain myönnän katkerasti sen, ettei aikani riittäisi vielä siihen omaan koiraan. Huomenna pääsen sentään pyörimään kehään Oliver-sheltin kanssa Kannuksen mätsäreissä. Sieltä ainankin saatte kuvia ja tekstiä luettavaksi :)

1 kommentti :

  1. Multakin löytyy trackerin vastaava versio, mutta nykyisin on käytössä trackerin G500 black magnum GPS tutka ja siihen olen ollut erittäin tyytyväinen. Se tuo koirallekkin turvallisuutta kun tietää metrilleen missä kaveri on. Ja kiinni otossa se on ollut iso apu ei ole tarvinnut juosta tunti tolkulla koiran perässä. Onhan se tietty käyttää kalliimpi kun vuosittain ostat lisenssin ja pidät kahta liittymää (panta ja puhelin), mutta jos jokin on kamujeni eduksi niin siitä en tingi. :)

    VastaaPoista