Instagram

lauantai 14. syyskuuta 2013

Junnukuvioita ja valokuvailua @Kannus

Pääsin tänään katkaisemaan heinäkuusta asti olleen kehäilytauon Kannuksen mätsäreissä. Tällä kertaa ei tarvinnut handata muualla kuin junnukehässä, mikä riitti mulle kyllä aivan hyvin, sillä olin nukkunut viime yönä vain muutaman hassun tunnin ja olin tapahtumassa valokuvaajana, joten eipä tullut ainankaan tylsää. Nyt olenkin sitten jo aivan kuitti, joten kuvitan postauksenkin suoraan kamerasta napatuilla, muokkaamattomilla kuvilla. Pahoittelen, mutta nyt ei pysty!

Heräsin aamulla jälleen luvattoman aikaisin ilman sen suurempaa syytä. Seitsemän aikaan päätin lähteä hakemaan Virkkua sisälle. Hui, milloinkohan viimeeksi tämä ihme on tapahtunut? :D Koska heräsin aikaisin, tuntui aamu hirmuisen pitkältä, ja olin jo kymmenen maissa laittanut kaiken valmiiksi. Lähdimme ajemelmaan Kannukseen puoli kahdentoista aikaan. Äiti heitti mut mätsäripaikalle ja lähti itse käymään kaupoilla. Kävin ilmoittautumassa junnuihin Oliverin kanssa ja kuvailin vaivihkaa paikalle jo eksyneitä ihmisiä. Kun olin hetken ehtinyt pyöriä tapahtumapaikalla, tulivat Mari ja Oliver paikalle. Höpisin hetken heidän kanssaan mukavia ja jatkoin kuvailua. Puoli yhden jälkeen tein Oliverin kanssa nopeat treenailut. Tämän jälkeen keskityin höpisemään kavereiden kanssa kuvailun lomassa.

Yhden jälkeen junnut otettiin pienehköön kehään. Aluksi tuomari loi meihin yleissilmäystä, ja sen jälkeen meidän jaettiin puoliksi kuuden koirakon porukoihin. Me kipiteltiin meidän porukan kolmansina. Liikkeissä kontakti Oliveriin vähän katosi aluksi, mutta kyllä se sieltä sitten onneksi löytyi! Seisotukset menivät hienosti. Kun toinenkin liikeporukka oli ollut liikkeellä, aloitettiin yksilöarvostelu. Ensimmäinen koirakko oli pois, joten me päästiin Olin kanssa heti kehään. Lyhyen seisotuksen jälkeen tuomari halusi nähdä hampaat ja vasta siinä vaiheessa tajusin, etten ollut kokeillut hampaiden näyttöä Oliverin kanssa kertaakaan. Noh, onneksi Oli osasi hommansa, eikä hampaidennäytössä ollut ongelmaa. Hampaiden näytön jälkeen yksilöliikkeinä oli edestakainen ja kolmio. En mainannut saada kolmiota oikein sijoitettua ahtaaseen kehään, mutta eipä siinä mitään, ainankin kontakti pysyi!

Meidän yksilöarvostelun jälkeen saimme odotellakin ihan mukavan aikaa, ennen kuin pääsimme jälleen kehään. Ennen kuuden jatkoonpääsevän valitsemista teimme pareittain yhteisiä edestakaisia. Meidän parina oli valkoinen villakoira. Oliver hiikkui hirmu kivasti, ja lähti mukaan vähintäänkin iloisesti! :) Tämän jälkeen tuomari valitsi 6 jatkoon pääsijää, pääsimme jatkamaan! Kun kuusi parasta oli valittu, jatkoonpäässeillä teetettiin L-kirjain. Oliver meni kivasti ja teki hienon puolenvaihdon, vaikka hiha jäikin mulla vähän käteen kiinni käännöksessä. Kuvioiden jälkeen tuomari kiersi katsomaan koirat meidän takapuoleltamme. Alunperin aioin siirtyä vain _vähän_, mutta Oli lähtikin siirtymiseeni heti mukaan, ja pyörähti hallitusti täyden 360' mukanani. Tämän jälkeen karsittiin vielä kaksi, ja kärkinelikko oli selvillä. Me oltiin yhä kehässä!

Siinä se kehä sitten taisikin käänteidensä puolesta olla. Neljännelle sijalle pyydettiin Niina ja Kuuki, kolmannelle meidät ja toiselle Selina ja nöffi jonka nimeä en muista. Voiton tänään veivät Ada ja Daim. Jäin kuvauskeikan vuoksi katsomaan mätsärit loppuun asti. Pienten koirien jälkeen ollut lapsi & koira -kehä oli kyllä kaiken huippu! Ihania handlerinalkuja :3

5 kommenttia :

  1. Aapo tais olla nöffi, ainakin jotain semmoista olin kuulevani :)

    VastaaPoista
  2. Mietinkin tuota, että kuuluuiko siinä koko koirakon kääntyä sen 360 astetta, vai menikö Oliver siinä vaan vahingossa sun mukana? :D

    VastaaPoista
  3. Hahaa, nojoo tokokoira... :'D

    VastaaPoista