Instagram

lauantai 21. syyskuuta 2013

Jonot ei oo meitä varten - ne ohitetaan!

Mitenköhän tuota viime viikkoa olisi helpoin kuvailla? Mahtava? Huikea? Upea? Rankka? Noh, se oli kaikkea noita ja vielä paljon enemmänkin. Kokonaisuutena aivan mahtava viikko! Potilaita ei ihan hirvittävästi ollut, mutta eipä se haitannu. Sain tutustua viikon aikana enemmänkin labra- & välinehoitopuoleen. Niin ja tulihan tuossa pari leikkaustakin kateltua. En nyt hirveän tarkasti jaksa alkaa käymään mennyttä viikkoa läpi, eli jos joku haluaa jotain vielä tietää, niin kommenttia vain tulemaan! (:

MAANANTAI
Parin tunnin ajomatkan jälkeen olimme muutamaa minuuttia yhdeksän jälkeen Maalahdessa. Ensimmäisenä päivänä hoidettavia potulaita oli neljä. Kun työpäivä päättyi neljän aikoihin, pääsin tutustumaan eläinlääkärin perheeseen kunnollla. Illalla kävimme katselemassa Söderfjärdessä kurkia, jotka olivat kerääntyneet valtaville peltoaukeille syömään. Kun kurjet oli nähty, veimme mun tavarat tyhjään rivitaloasuntoon, johon eläinlääkäri ei ollut vielä itse ehtinyt muuttaa.TIISTAI
Aamulla heräsin kämpästä, jossa oli huimat 17,5 astetta lämmintä, ja jonka jääkaappi ei ollut mennyt illalla päälle. Mahtavat lähtökohdat tälle päivälle siis! Klinikalla oli hiljaista. Illalla kävin eläinlääkärin kääpiösnautseri Felielin kanssa mukavan mittaisella juoksulenkillä.


KESKIVIIKKO
Keskiviikko oli tämän viikon leikkauspäivä. Leikkauksiin avuksi meille oli tullut kaustislainen eläinlääkäri. Päivän aikana poistimme ensin yhdeltä koiralta rasvapatin, jossa ei kovin kauaa. Toisena leikkauspotilaana oli koira, joka steriloitiin aluksi. Steriloinnin jälkeen nisäkasvaimet ja suuri rasvapatti selästä poistettiin. Leikkaus kesti miltei kolme tuntia kaikkineen. Tämän päivän jälkeen olin aivan puhki, sillä jalkani olivat jo valmiiksi kipeät edellisiltaisesta asvalttilenkistä. Koko päivän leikkauspöydän vieressä seisominen ei auttanut asiaa yhtään. Illalla kävin tarkistamassa paikallisen grillin tarjonnan, enkä kyllä voi kovin korkeita arvosanoja tälle antaa.


Johannan äidin koira Chili

TORSTAI
Torstaina potilaita oli ihan mukavasti, mutta mitään erikoisempaa ei tainnut tapahtua. Kävimme Felielin kanssa jälleen illalla lenkillä, joka jäi aika naurettavan lyhyeksi yllättävän sateen vuoksi.

PERJANTAI
The kotiinpaluupäivä. Teimme klinikalla töitä vain puoleen päivään asti, ja lähdimme Johannan kanssa ajelemaan Småböndersiin. Äiti haki mut sitten Mutkun kanssa Småbömdersistä ja tettiviikko oli siinä. Tuntuupas lyhyeltä ja nopealta selittää viikon tapahtumat näin, vaikka todellisuudessa viikko tuntuikin hyvin pitkältä.

Virkun tutkan kanssa on menty metsään nyt sitten oikein kunnolla, mutta en vieläkään selosta koko episodia kaikelle kansalle - vasta sitten kun koko episodi on saatu päätökseen. Sain Seinäjoki KV'seen lauantaille eräästä ajokoirasta. Nyt pyörin Seinäjoella siis molempina päivinä, mahtaava! Sitä odotellessa..:)

2 kommenttia :

  1. Me nähäänki sit Seinäjoella varmaan molempina päivinä ku mä oon menossa parin sheltin kanssa kehään lauantaina... ;)

    VastaaPoista