Instagram

torstai 1. elokuuta 2013

Irroittelukuvien finaalipostaus

Tittidii, kaikki kuvat muokattu! Jottei tästä(kin) postista tulisi pelkästään kuvaoksennusmaraton, voisin taas selitellä tähän jotain epämääräistä pentukuumeiluani lievittääkseni. Narttupennulle olisin koksinyt jo montakin nimivaihtoehtoa, mutta uroksen nimet - joita juuri nyt tarvitsisin - ovat vähän kiven alla. Noh, onneksi vielä ei ole mikään kiire!



Olin tänään muutaman tunnin ajan pyörimässä Kokkolassa, kun oottelin autokoulun kyytiä takaisin Lampille. Olin siis ajamassa käsittelykoetta mopokorttia varten, ja nyt on sitten kortti taskussa! Noh, kuitenkin. Aloin siinä sitten itsekseni shoppaillessani miettimään, miten hyödyllinen koirakuume oikeasti mulle tällä hetkellä onkaan! Mää säästin rahaakin ties miten paljon kattelemalla vaatteitten hintoja ja aattelemalla aina "ähh, taas oisin kympin kaempana koirasta" tai "kaks kymppisiäkin tarvittaisiin tonniin vain 50 kappaletta!" Että kyllä tuli monta kymppiä säästettyä tuolla tekniikalla! Että suosittelen kaikille lämpimästi! :D Yhtäkkiä sitä huomasikin pärjäävänsä hyyyvin vähällä tavaramäärällä.








Sekä tietystikin koko kuvamaratoonin loppukevennys:

2 kommenttia :

  1. Mulla on vähän sama säästämisoperaatio nyt menossa :D Kummasti ei ole tullut ostettua vaatteita (vaikka ehkä jo pitäisi), kännykkänäkin saa edelleen toimia auton alle jäänyt vanha nokian kapula ja haaveet kameran uudesta putkesta ovat haihtuneet.

    Tosin sitten tulikin eteen pakollinen puolen tonnin autoremontti, kyllä lämmitti mieltä x_x

    VastaaPoista