Instagram

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Täyttä tykitystä

Mun eli tarkotus tehdä tänään Vikrun kanssa treenit, joissa olis ollut kunnon alku- ja loppuverryttelyt, mutta kas kummaa - vuorokaudessa oli jälleen liian vähän tunteja. Näinpä juoksuttelin ja pyörittelin Virkkua aluksi vain vähän aikaa ennen todellisia treenejä. Tein saman myöskin treenien loppuun.

Tein ennen treenejä hienon kirjallisen suunnitelman siitä, miten saisimme treeniaikamme kulutettua tehokkaasti, ja kieltämättä onnistuin siinä yllättävän hyvin! Aloitin opettamalla Virkulle tulevaisuuden kannalta ehkä tärkeitäkin pikku juttuja (=kun heitän narupallon, Virkku ryntää sen perään ja kyllä, meidän pitää ihan opettelemalla opetella tätä). Kun palloilu alkoi maistua puulta, aloin treenailemaan Virkun kanssa takakiertoja molemmilta puoleilta, eri esteillä. Vaikka ollaan treenattu (näitäkin) hyvin vähän, teki Virkku ne hienosti - tai ainankin mun vaatimalla tavalla!

Takakierroista me siirryttiin puolenvaihkoihin takakautta (termit hukassa!). Selkokielellähän tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen este on muhun nähden vähän takaviistossa oikealla, ja toinen on etuviistossa vasemmalla. Virkun pitäisi siis hypätä ensin oikealla puolella oleva este, vaihtaa puolta takakautta ja hypätä vielä vasemmanpuoleinen este. Pikkuhiljaa tämäkin alkoi onnistumaan. Eilen olimme treenailleet tätä jo ilman esteitä.

Hyppytreenien välissä teimme rally-tokon eteentuloa, joka ei meinannut sujua, koska olin jauhanut Virkulla nyt vain perusasentoa, ja käännöksiä, sekä juoksimme narupallon perässä. Pikku pelleilytauon jälkeen jatkoimme agilitytreenejä. Siirsin kolme estettä rinnakkain, ja teetin ne Virkulla "hyppypujotteluna" (voi näitä mun termistöjä...:D). Ensin Virkku siis hyppäsi eteenpäin ensimmäisen esteen yli, mutta kääntyi miltei heti ympäri hypäten toisen esteen mua kohti. Kolmas este hypättiin taas poispäin. Oi että selitänkin hyvin, yritän seuraavaan agilitypostaukseen kehitellä jotain havainnollistavia kuvia. Seuraavaa postausta saattekin kuitenkin odotella reippaan viikon, koska huomenna se alkaa - RIPPILEIRII!!! Kieltämättä Virkkua ja Mutkua tulee ikävä, mutta ehkä tästä selvitään. Ootan jo riparin jälkeisiä treenejä, saa nähdä mitä mää keksin leirin aikana Virkun pään menoksi. :) Muistakaahan kuitenkin osallistua banneriarvontaan viikon aikana!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti