Instagram

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Agilitykauden avaus 2013

Tänään on ollut aivan mahtava ilma, aurinko on paistanut miltei pilvettömältä taivaalta lähes koko päivän. Aamulla otin ja kirjaimellisesti kaivoin omatekoiset aglityesteet esiin ja aloin laittelemaan niitä radaksi. Kun Virkku huomasi, mitä olin tekemässä, se aloitti armottoman kitinän ja vinkumisen tarhassa. Kun olin saanut esteet kasaan, Virkku suorastaan syöksähti kentälle. Pienen virittelyn jälkeen koira oli aivan täysillä mukana, enkä meinannut saada sitä pysymään aloitusesteen takana. Muutaman uusintaoton jälkeen tämäkin kuitenkin sujui, ja sain intopiukeen ajokkilapsosen ohjattua esteille. Virkku ei meinannut millään irrota kädestä, vaan seurasi sitä alkutreenit kuin hai laivaa, hyppien jotkut esteet aivan väärin. Pienellä etupalkkatreenillä tästäkin vaivasta päästiin eroon, ja voimme jatkaa revittelyämme.

Lädin iltapäivällä kuvailemaan Virkkua tuohon metikköön. Tämän reissun kuvat tulevat erillisessä postauksessa - luultavasti huomenna. Samalla reissulla napsin Virkusta pari agiliiteykuvaakin, mutta koska niiden tarkennukset huiletelvat jossain kaukana, koska en saanut hovikuvaajaa mukaani. Tarkennussössimisten vuoksi kokosin pompukuvista gifejä.

Aluksi hyppyytin Virkkua hihnan kanssa, mutta koska hihna nykäisi riman joka kerta alas, päästin koiran kokonaan irti. Hyvin pysyi hanskassa. Virkku nauttii esteiden hyppimisestä niin kovasti, ettei ede muista haahuilla niiden välillä. Pitäisi varmaankin joskus varata koirahalli ja esteet, että päästäisiin kokeilemaan ihan kunnon agilityä!

Virkku ja Mutku ovat jääneet tänään vähän paitsioon huomisen musiikinteoriatenttini vuoksi. Hui, toivottakaa onnea - jos tästä päästään läpi, on enää kaksi osa-aluetta tenttimättä, ja sitten ollaankin jo musiikin perustutkinnon suorittaneita! :>

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti