Instagram

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tasalukuja lukijalistalla!!

Kiitoksia kaikille meistä kiinnostuneille ♥

Tänään oli oikeastaan kaikkien aikojen normaalein ja stereotypioiden mukaisin päivä pitkiin aikoihin, kunnes...

Tulin koulusta - tai oikeastaan soittotunnilta - ja lähdin melkein heti treenaamaan Virkun kanssa. Tein seuruuharjoituksia, ja koira oli liekeissä, eikä intoa puuttunut murustakaan. Tajusin, että olin unohtanut sisälle Virkun vetolelun, jota aioin kokeilla tänään palkkana. Aloin laittamaan koiraa tarhaan, mutta hihna 'vain putosi' kädestäni, ja koira pinkaisi metsätielle haistelemaan. Siinä se vähän aikaa pyöri tyynen rauhallisena, kunnes se tajusi, että olin aivan yliluonnollisen kaukana, ja koira jäi tuijottamaan mua hölmistyneenä. :D Aloin kutsumaan sitä, mutta ei se osannut kuin katsoa tapittaa ihmeissää. Sitten se meni, ja merkkasi läheisen lumiköntin, ja lähti kunnon laukalla luokseni, kun lähdin sitä karkuun. Tössä hötäkässä suurin osa treenipalkoista lenteli ympäri hankea, eikä Virkkua enää kiinnostanut treenata, koska maassa olevien makkaranpalasten etsiminen oli paljon kivempaa! Hain kuitenkin lisää herkkuja ja lelun sisältä Virkun odottaessa tarhassa, mutta treenivire oli poissa. Huoh, sen pituinen se treenihetki sillä kertaa.

Tilasin tänään Virkulle käsin tehdyn nahkaisen puolikurkkarin seeprakuvioidulla koristenauhalla. Saa nähdä mitä tuolta tulee..:)

Huomenna pääsen taas treenailemaan Catnan kanssa kylälle, kun kävelemme jälleen Virkun kanssa iltatreeneihin metsän kautta. Saa nähdä mitä tuosta tulee, mutta osaampahan tällä kertaa olla ainankin rauhallisempi, ja ottaa huomiota herättävämpiö palkintoja. :) Kuvia tuolta reissulta en lupaa, ellen saa Jaanaa tai Emmiä houkuteltua kameran taakse :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti