Instagram

torstai 28. helmikuuta 2013

Valokuvauskilpailu 28.2.-14.3.

Tassuilla varustetut ihmeet

Nyt on koittanut kauan piilossa pitämäni valokuvauskilpailun aika. Olen tosiaan jo pitemmän aikaa tätä suunnitellut, mutta kunnollista, erilaista, mielikuvituksellista ja haastavaa aihetta en ole löytänyt. Nyt löysin kuitenkin sopivan arvoituksellisen aiheen: Tassuilla varustetut ihmeet. Käyttäkää toteutukseen mielikuvitusta - vain taivas on rajana! Vääränlaista otosta ei ole, koska jokainen voi muodostaa lausahduksesta omanlaisensa mielikuvan, jonka sitten ikuistaa.

Kuvakisaan voi osallistua aivan minkä eläimen kuvalla tahansa - oli sillä tassuja tai ei! Kuvan laatua ja kameran pixelimääriä on turha miettiä - voit osallistua vaikka kännykkäkameralla otetulla kuvalla. Kilpailu on kuitenkin suunnattu pelkästään lukijoille. Mutta jos et ole vielä lukija, käy äkkiä klikkaamassa itsesi listoille!

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä kertaa sähköpostilla. Lähetä kilpailukuvasi liitteenä osoitteeseen puuhuilu @ gmail.com otsikolla Valokuvauskisa. Mainitse viestissäsi oma nimimerkkisi, kuvassa esiintyvän lemmikkisi nimi ja kuvan nimi (muistakaahan käyttää mielikuvitusta myöskin nimieämisessä!). Valitsen kuvista viimeisen ilmoittautumispäivän (14.3.) mentyä 10 mielestäni parasta, jotka pääsevät blogiäänestykseen, jolloin te, lukijat saatte ratkoa lopullisen voittajan.

Palkitsen voittajan jollain yllätyspalkinnolla (hinta 5-10€). Palkinto voi olla esimerkiksi, leluja, herkkuja tai vaikkapa lahjakortteja! Sittenpähän näette ;)

5 kommenttia :

 1. Kiva uus nimi blogilla:) Aamulla oli vielä Tassuttelua Ajokin Tahtiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) Tuo Tassuttelua ajokin tahtiin ei oikeen enää sovellu meille talvikon kotiutuessa, enkä enää malttanut olla vaihtamatta nimeä :D

   Poista
 2. Voih, tuli heti mieleen kuva millä osallistuisin! Saako kuva olla vanha vai pitääkö sen olla vartavasten otettu tätä kilpailua varten? :)

  VastaaPoista
 3. Voiko osallistua enemmäläkin kuin yhellä kuvalla ?(:

  / Lifespill.blogspot.fi

  VastaaPoista