Instagram

lauantai 5. tammikuuta 2013

Talvikon omistajuus - täältä tullaan!

Pääsin kuin pääsinkin eilen vaikeuksien kautta kaverien kanssa shoppailureissulle Kokkolaan. Heti ensimmäisenä pääsin ostelemaan tulokkaalle ufon ja juomapullon. Ufo on muovinen, kirkkaan vihreä, käytetty ja vähän jyrsitty, mutta toimiva. Juomapullo on 250ml käyttämätön.

Virkku otti ufon heti käsittelyynsä ja perusteellisen haistelun jälkeen otti hamsulin jyrsimisjäljistä mallia ottaen ufon alaosan hampaisiinsa. Toivottavasti tuo ei ollut mikään "tuhotaan tarvikkeet, minimoidaan eläimenhankintaaikeet" -vihje Virkun osalta. :D

Oon tässä alkanut miettimään tuon talvikon majotusta perus muovilaatikon ja Mustin ja Mirrin muovidunan välillä. Toisaalta duna olisi ihan jees, mutta tuo ei ole mikään mahtavimman värinen, mutta hintaa on siitäkin edestä. Haluaisin, että duna olisi kokonaan läpinäkyvä, eli tuossa on liikaa tuota lappapuuron väristä pintaa. Esimerkiksi Anttilasta saisi aavistuksen isomman täysin läpinäkyvän säilytyslaatikon alle 40€, mikä vaikuttaisi huomattavasti siedettävämmältä hinnalta. Njooh, pitää nyt kattoa mitä tuolle murmelille tulee hankittua. :)

Ihan näin btw-tiedostona: valitsemani kasvattaja ilmoitti blogissaan, että poikasia on tulossa luovutukseen mahdollisesti helmikuussa ♥ Sitä odotellessa!

2 kommenttia :

  1. Noi dunat mustissa ja mirrissa on ihan sika kalliita. Kannattaa katsoa muuhaltakin :) Myös käytettynä saa hyviä. Esim. Candycanesta joka on sielä lampilla saa tuon normi dunan vain 55€ Ja jos haluat säilytyslaatikkoa modata niin ikeasta saa 25€ laatikko ja kansi. Siihen tietenkin päälle vielä verkko ja rautalanka. Dunaa suosittelen, koska sieltä näkee paljon paremmin hamsun :) Minkäs väriset sää otat ja kumpaa sukupuolta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uros on tulossa, mutta väristä en vielä tiiä. Oonkin unohtanut Candycanen aivan täysin! :D Että kiitokset muistutuksesta :)

      Poista