Instagram

tiistai 25. joulukuuta 2012

Virkun joulu *<:) || Pakollinen joulupostaus

Eilinen päivä ei tannut hirveästi erota Virkun normipäivästä, koska en jouluflunssani takia päässyt touhuamaan koiran kanssa pihalle, kuten olin suunnitellut. Koska flunssa oli vienyt suurimman osan äänestä mennessään, jäivät päivän perustreenitkin väliin :(

Virkku oli nauttimassa sisälläolosta pitkin päivää. Kun illan jouluruoka oli syöty, kävi hakemassa pienen avaamaan omaa lahjaansa - aktivointipuruluuta.

Virkku tajusi puruluun idean heti, eikä mennyt kauaakaan, kun purulelu oli tuhottu. Tuhousprosessin jälkeen jätkä siirtyi sohvalle seurailemaan meidän lahjahössötystämme :) Videonkin luuntuhoamisesta sain, mutta laatu ei ollut kovin hääppöinen, enkä taida sitä tänne asti kehdata laittaa...

Viime viikolla posti toi Virkulle joulukortin mukana pienen paketin, joka sisälsi koirankeksin :D Pieni lahja tuli Virkun "kummisedältä".

1 kommentti :

  1. Hei, anteeksi mainostus.
    Etsiskelen aktiivisia blogeja liittymään blogilistaan. Sivusi vaikuttavat aktiivisille, eli ei ole pelkoa että lopetat bloggaamisen ensi viikolla. Katsoppa Omituiset otukset ja olisi mukavaa, jos liityt :) Kyseessä siis eläimien blogeja sisältävä blogilista.

    Ps. Upea koira!

    VastaaPoista