Instagram

lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulu sitä joulu tätä...

Lähes kaikissa blogeissa on jotain joulu hömpötystä, joten pakkokai se on meidänkin tästä pikkuhiljaa alkaa jouluposteja kirjoittelemaan. Pääsin eilen tekemään viimehetken jouluostoksia Kokkolaan. Mustista ja Mirristä sain vihdoin ostettua meille uuden naksuttimen, jonka ääni ei huku hanskan sisälle ulkotreeneissäkään. Naksua en valitettavasti huomannut kuvata, mutta kyseessä on pääväriltään vaaleansininen pisaran mallinen muovinaksu, jossa on ulkoneva, oranssi namiskuukkeli. Ääni on huomattavasti pehmeämpi kuin meidän vanhassa.

Viimeisenä kävimme vielä tutustumassa Erkin Halliin ja sen lemmikkitarvike valikoimiin. Yllätyin hyvinkin positiivisesti. Valikoimaa oli yllättävän paljon kaikkien eläinten suhteen. Suurin osa Kaikki Virkun joululahjoista tuli ostettua tuolta. Tarttuipa sieltä mukaan vähän hamsulitavaraakin tulevaa varten. Laitoin paripäivää sitten talvikkourpulani kasvattajalle viestiä, ja saan toivon mukaan kuvia pikku-sopulini vanhemmista vielä joululoman aikana :) Muttasiis, alla kuvat eilisen ostoksista.

Täysillä mukana oleva kuvausassistentti

Yli-innokas kuvausassistentti ylennettynä (edestä poistettuna)!

T U L O K K A A L L E

Keraaminen FREDDY kuppi hamsulitulokkaalle. Väri miellytti, ja sain yksivärisen ja keraamisen kupin niin kuin halusinkin.

Poikamaisen pinkki kuljetusboxi. Ei välttämättä mikään laadukkain, mutta eipä tuon kanssa kovin korkealta putoa. Hinta about 6€

Onhan kuu juustoa onhan???? -hiirivihko talvikkopäivyriksi

V I R K U L L E

Siankorvia, Virkun herkkua :3

Meille täysin uusi tuttavuus, aktivointipuruluu. Katotaan miten Virkku noiden kanssa alkaa touhuamaan.

Kanafileet, Virkun ehdoton ykkösherkku!

Lumihiutaleet. Olivat vain niin valloittavan näköisiä että oli pakko ostaa. Onneksi Virkkukin tykkäsi.

Kuten tuolla hiirivihon kohdalla jo mainitsinkin sen tulevan "talvikkopäivyriksi", alan keräämään kaikki talvikosta tulevat menot ylös, ihan vain omasta mielenkiinnostani. Koska Virkku tulee vuosittain maksamaan meille aikamoisen summan, on ehkä parempi, etten sen osalta ala menoja kirjaamaan. Halvempana talvikon menojen kirjaaminen ei kirpaise aivan niin paljon...

6 kommenttia :

 1. Juuri noin. Ehkä jonkun pienemmän siis jyrsijän tai akvaarion summia vois kirjata ylös. Mutta koiran kanssa on hiukan toisin. Hyvä jos kassalla uskaltaa katsoa loppusummaa :D Tolkuttoman kallis toi "harrastuskoira", jonka kans en pääs treenaan niin paljoa kuin haluaisin ja siellä missä haluaisin. Herra hyvä sentään kun muutan pois kotoa ja/tai saan auton! Todellakin koirat ovat kalliita, mutta antavathan ne paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, saahan koirasta paljon enemmän irti kuin jostain hamsterista, eikä se hinta loppujen lopuksi siihen vaikuta. Makso mitä makso :D Itteä alko häiritsemään tuota talvikon hankintaa harkitessa, kun kukaan ei oikein osannut sanoa paljonko tuommoiseen menee esim. kuukaudessa rahaa. Nyt on sitten pakko ihan mielenkiinnosta alkaa rustaamaan kaikki ylös :D

   Poista
 2. Mä listaan ensvuoden ajan molempien koirien kulut ylös ja katon sitte vuoden lopussa, miten pahasti järkytyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. o.o Mää en vain ikinä kykenis kattoon sitä loppusummaa, en ees yhen koiran kohdalla :D

   Poista
 3. Kyllä hamsustaki yllättävän paljon lukuja tulee :) Merkitse myös nuo jo ostamasi ylös. Milloin sulle tulee hamsu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on tarkotus laskea, paljonko hamsu maksaa ensimmäisenä elinvuotenaan, mukaan lukien aaaaaivan kaikki hankinnat :)

   Pikkusopuli muuttaa meille alkuvuodesta eräältä Olulaiselta kasvattajalta :)

   Poista