Instagram

lauantai 24. marraskuuta 2012

Lapuan jyrsimet

Tänään pääsin kirjaimellisesti nuuhkimaan PET-jyrsijänäyttelyitä Lapualla. Suurin merkitys reissulle oli ehdottomasti omat allergiatestini. Sain onneksi kaverin houkuteltua mukaani, ettei aivan yksin pitänyt kuukistella täysin oudossa paikassa. Juna lähti Kannuksesta 8.30, ja oli vähän ennen kymmentä Lapualla. Näyttelypaikka oli aivan aseman vieressä, eikä suurempia suunnistustaitoja tarvittu. Paikalla oli vasta aika vähän väkeä, koska itse näyttelyt alkoivat vasta yhdeltätoista. Kiersimme paikan nopeasti läpi, ja lähdimme kävelemään "kaupungille". Suurempia ostoksia ei tehty, mutta eipähän ainankaan tarvinnut etsiä ruokapaikkaa myöhemmin iltapäivällä.


Kun vähän ennen yhtätoista mentiin takaisin näyttelypaikalle, oli Petsiestä bongaamani Marikin jo paikalla. Koska Eliel ei ollut vielä päässyt tuomarin käsiteltäväksi, en vielä päässyt lässyttämään sille. Onneksi aika kuitenkin kului nopeasti muita otuksia lääppiessä. Pian huomasimme hiiri- & rottatuomarin vaihtuneen hamsterituomariksi. Onneksi tuomari aloitettiin kääpiöistä. Elielin boxi nostettiin tuomaripyödälle ja jännitus voi alkaa. Hetken odottelun jälkeen Eliel oli pos tuomaripyödältä. Arvostelulapun ruksi oli laitettu erinomaisen kohdalle. Jee!! :D

Kun viimein sain Elielin käteeni, ensimmäiset ajatukseni taisivat olla jotain "Eiherranjumalamitenpieni" -tyyppisiä. Poitsu oli paaaljon suloisempi kuin olin osannut edes odottaa ♥ Rakastuin lopullisesti talvikoihin :) Kun Eliel väsähti lässytettävänä oloon, sain käsitellä vielä Emma-talvikkoakin. Vaikkei Emmakaan ollut mikään duraselpupu, olise Elieliä hieman seikkailunhaluisempi. Odotin näkeväni jonkun karheaturkkisen, puruherkän, kananmunankokoisen vipeltäjän, mutta löysinkin silkkiturkkisia sulostuksia.


Koska en saanut tänään mitään allergiaoireita, olisi varmaankin korkea aika ilmoittaa teillekkin, hyvät blogilukijat, että kohtalaisen suurella todennäköisyydellä meille muuttaa seuraavien kuukausien aikana talvikkopoitsu Oulusta. Nimeä herralle en vielä ole päättänyt, eli nimiehdotuksia otetaan vastaan! :)
3 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! :D Eelikin selvästi tykkäs susta, koska se ei kakannu sun kädelle n__n''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Mää laittelen sulle vielä sähköpostiin noita kuvia :)

   Poista
 2. Sinulle on haaste :) http://nitterinatteri.blogspot.fi/2012/11/minulle-oli-heittanyt-mervi-ja-johku.html

  btw.. tuo toiseksi viimeinen kuva on ihana :D

  VastaaPoista