Instagram

torstai 23. elokuuta 2012

Hihnapiina -> The end!

Wohoo, hihnapiina loppui tämän viikon maanantaina ja Virkku pääsi ensimmäisen kerran kesän jäljiltä ajelemaan jänistä. Tunnin haun jälkeen ajo oli alkanut ja jänis oli saanut kyytiä. :) Samoin kävi keskiviikkoaamuna. :) Pikku pupujenkauhu :3

Roni tulee meille hoitoon huomenna iltapäivästä, eli pääsen Virkun kanssa reenaamaan häiriöitä koiran kanssa. Huomenna olisi kylällä tokotreenitkin joihin mun olis tarkotus mennä kattomaan ja sitten miettiä, vihtiikö Virkkua sinne viedä, mutta riippuu vähän siitä mihin aikaan Roni on tulossa.

Pahoittelen ylihidasta päivitystahtia, mutta toivotaan, ettei tämä ole jatkuvaa. Kuvia tähän postiin ei tule, koska en löytänyt mitään julkaisemattomia mettäkuvia Virkusta, enkä niitä nytkään päässyt ottamaan. :<

3 kommenttia :

 1. Heipsis!
  Ajattelin tulla ilmoittamaan että aloitin blogisi lukemisen ja lisään blogisi omille sivuilleni "suosittelen" -kohtaan :)

  Komian näköinen ajokki, joskin tosi erinäköinen kuin vanhempieni :D Tämä siun on vähän vinttikoiramainen (tai ainakin hyvin korkearaajaiselle näyttää) ja vanhempien on taas himpun liian raskasrakenteinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, jos meillekkin joskus saan tuon hyvin blogien listan koottua, taidatte tekin sieltä löytyä. :)

   Virkku tosiaan on kevytrakenteinen ja tooosi hoikka, välillä näkyy kylkiluutkin, vaikka ruokaa antaisi miten paljon. :D

   Poista
 2. Moikka! Kiitos kommentista ja piipahtamisesta Chinon blogissa :)

  VastaaPoista