Instagram

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Virkun kuvia + Laukaa viikonloppu (teksti)

Kaikki postin kuvat © Krista
Huoh, olihan viikonloppu. Nääkin kuvat piti ladata tänne tossa torstaina, mutta ei vaan jaksanut/ehtinyt. Perjantai aamuna lähdettiin 8 aikaan Kristan kans Joutsaa kohti, tarkoituksena lähteä Koirafanituksen päätoimittajalle vko lopuksi töihin. Reissu ajottukin mukavasti Laukaan KR näytelyihin. Meillä oli sinne myyntipöytä ja aivan järjettömästi tavaraa. Perjantaina kun kahentoista maissa päästiin perille alotettiin työ melkeen heti - tulitikkuaskeja askartelemalla. Jokaikisen askin kanteen piti liimata joku koiran kuva, 6 jokaista rotua. Aikaa siihen uppos joku 12h ja loppujen lopuks askeja oli joku reeeilusti päälle 3000.
Lauantai aamun herätys oli settemältä, yön unet jäi 6 tuntisiksi... Njooh, päästiin kumminkin kuvaamaan sinne näyttelyihin. Lauantaina ei hirmusesti tiskin takana oltu, kuvailtiin enimmäkseen ja yritettiin mainostaa lehteä.
Lauantain jälkeen ei tarvinnut enää tikkuaskeja tehdä, mutta siinä sitten kuvailtiinkin erilaisia koira figuureita, mitä mielenkiintoisemmissa paikoissa. Nukkumaan päästiin taas siinä yhden aikaan ja herätus oli puoli seitsemältä. (Y) Sunnuntaina oltiin vähän enemmän tiskin takana ja kyllä siinä oppi tietämään mikä rotu näyttää miltäkin ja mikä on tulitikkuhyllyssä milläkin paikalla. :))
Sunnuntaina oli myöskin mun jännäämänt junnukehät. Aamulla päätin että tämän päivän junnukaveriksi lähtee joku "automaattikoira", siinä sitten puolen päivän aikaan ihmettelin, kun hihnan päässä olikin 1v 11kk vanha, ensimmäistä kertaa kehässä oleva ajokoira narttu. Hupss, mihin se automaatti katosi? :D
Tottakai mun tuurilla samassa kehässä oli myöskin huippuhandleri Hilde-Marie Fredriksson... Osallistujia oli 5 ja yllättävää kyllä, me löydyttiin sijalta JH5. Onneksi viis parasta sijoitettiin, ja kotiin päätyi pokaali, ruusuke ja muuta kivaa. :D Aina siellä on jonkun viimeisenä oltava. :)

2 kommenttia :

  1. Ei sulla oo kuvia junnuista? Itestäs siis :)

    VastaaPoista
  2. On, mutta ne on kuverin kamerassa :D Mutta laittelen niitä heti, kun Krista lähettää ne mulle säpöön... :)

    VastaaPoista