Instagram

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Flexi tuli taloon!

Eilen meidänki talouteen muutti flexi. Käytiin Kalajoella pöyrähtämässä ja siellä oli alekorissa kiinalainen, muovinen moukari. Ihan vain kokeilun vuoksi otettiin. Sitte kun sain paketin auki, tajusin että toi jarrumekanisti/systeemi toimii just päinvastoin kuin normi flexissä, löysää painettaessa, jarru muuten päällä kokoajan... Onneksi tänään sitten huomasin kyljessä napin, jolla fleksin toiminnan saa muutettua toisin päin. ♥ Kyljessä on aukku & syvennys kakkapusseille (joita ei muuten meillä käytetä...) ja yläosassa irroitettava taskulamppu. :D Sehä on oikeen moderni :D

Virkku ei kuitenkaan flexin käytöstä innostunut... Raukka pelkäsi isoa, vähän ääntä pitävää mötikkää hihnan päässä. Koira joka ei koskaan oo pelänny mitään ääntä tai asiaa, pelkäsi flexiä. D: Onneksi onnistuin jo eilen totuttelemaan tessua tuohon jo jonkun verran mm. kosketuskepin avulla ja kyllä me tuon kanssa jo pätkä käveltiinkin. Tänään en ottanut tuota lenkeille ollenkaan, mutta ääneen totuteltiin jo aika menestyksekkäästi ! :)

Aamusta otettiin äiti mukaan ja käytiin piiiiiiitkä reilun tunnin kevälylenkki ihanassa auringossa. ♥ Hyvää äitienpäivää kaikille. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti