Instagram

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Mätsäri seikkailuja

Taas on päivittäminen _hieman_ viivästynyt erilaisten esteiden vuoksi... Mutta kuitenkin, lauantaina käytiin pistäytymässä Kannuksen junnu- & kisakehissä. Junnuosuus meni aivan penkin alle. Virkun maha oli jostain syystä sekaisin ja piti päästä ulos... Meidät käteltiin heti toisena pois kehästä.

Lähes tunnin odottelun jälkeen päästiin kisakehiin. Tuomari oli mukava. (: Virkku oli jo paaaaaaaaljon rauhallisempi kuin junnuissa, mutta lähellä olevat katsojat häiritsivät välillä. Seisotus meni mahtavasti ja tuomarikin sai tehdä tutkimisensa rauhassa - ilman suurempia haisteluita. :D Tajusin vasta kehän jälkeen, että jännitti niin älyttömästi, etten huomannut katsoa edes kuka meillä oli parina :D:D Myöhemmin kuitenkin tajusin parin olleen sammari. Meille tuli sininen nauha.


Sinisien nauhojen kehässä oli tungosta, eikä mekään meinattu mahtua rinkiin ollenkaan. :D Liikkuminen oli vaikeaa, mutta selvittiin silti ! :) Yllätyin, kun ensimmäisessä kättelyssä meitä ei käteltykkään ulos. :)) Kierrettiin vielä pari kierrosta, ja tulihan se kättely sieltä. Tuloksena SIN-5


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti