Instagram

perjantai 27. tammikuuta 2012

Tulevaisuus


Mää ja mun ilme + Virkku leikki mun korviksella :D:D

Eilen illalla tein täysin yllättävän päähänpiston innoittamana Virkulle oman treenikalenterin tavoitteineen ja aikatauluineen. Toivotaan että saisin tuon pitämään, sillä tavoitteena olisivat ensi/loppukesän möllitokokokeet... 

Pakotin itseni tekemään tuosta kalenterista vielä tietokone version ja harjoittelemaan tuon piirtopöydän käyttöä... Jos jotain todella kiinnostaa, niin ympyröityinä päivämäärinä on pihatreenit ja neliöityinä (?) päivinä sisätreenit. Tuo näyttää näin aika, ei vaan tosi ankaralta, mutta kun näistä mun menoista ja esiintymisistä ei vielä tiedä, niin joudun vain surutta jättämään joitain päiviä välistä. 

Ensimmäisenä tavoitteena olisi treena tuo "kauko-ohjaus" lopulliseen huippuunsa, sitten otan työnalle seuraamisen, kolmantena este ja viimeisenä liikkeestä seis. Muut liikkeet menevät jo tarpeeksi hyvin, mutta toki näitä kaikkia kerrataan kokoajan.

Tajusimpas tässä uuden blogin kanssa häärätessäni, etten ollutkaan heittinyt tätä petsien korttia vielä tänne asti. Kaveriksi saa toki pyydellä, hyväksyn kaikki lajia tai rotua katsomatta. ;)
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti