Instagram

perjantai 23. joulukuuta 2011

Päivitys pläjäys!

Hoho mikä tauko meillä onkaan ollut. :< Nooh, tähän tekstiin ajattelin tehdä semmoisen suurpiirteisen yhteenvedon vuoden kokokohdista. Aikajärjestyksestä ei kannata sitten välittää, sillä muistini on mitä on :DD

Aloitan mahdollisimman tarkasti vuosi sitten tapahtuneista asioista, nimittäin viime jouluaatosta. Kyseessä oli ensimmäinen joulu Virkun tassun loukkaamisen jälkeen. Loukkaantumesen jälkeenhän tuo sisälläolo oli lisääntynyt jo aikalailla. :) Iskän (ohoooho) tahdosta, Virkku sai siis jäädä sisälle lahjojen avaamisenkin ajaksi. Ei mikään tärkeä seikka, mutta pitipähän mainita. :))

Alkuvuodesta hain menestykseikkäästi Koirafanituksen (lehti) vapaaehtoisen toimittajan paikkaa, ja tämän jälkeen Virkun kuva on vilahdellut lehden sivuilla useampaakin otteeseen. =)

Alkukesästä meillä alkoi toko harkat oikein kunnolla. Ihan hyvinhän me niissä edistyttiinkin, muutamia opetusvirheitä lukuun ottamatta. ::oops:: Virkku oppi ne juuri niin kuin itse ne sille opetinkin. Tokon ohella tehtiin myöskin näyttely harkkoja.

Kesän aikana meillä ei ollut yksiäkään näyttelyitä/mätsäreitä/junnuja. Muutamaa koiraa kävin kylläkin handlailemassa.

Kesällä ja alkusyksystä porukoitten kanssa käytiin milloin milläkin reissulla. Virkku kulki joka paikassa mukana, ja saikin paaljon uusia kaveraita, milloin mistäkin eläimistä.

Syksyllä meille oli varattuna yksi päivä Lampilla pidetyille mätsäreille, mutta iskäpähän veikin Virkun metsälle, eikä väsynyt pupujenkauhu sitten jaksanutkaan tulla mihinkään koirien keskelle. Niinpä siis tyydyin handlaamaan muiden koiria.

Tässä muutama viikko sitten meillä oli ne yllättävän menestyksekkäät mätsärit, joista kerroin tarkemmin muutama posti aiemmin. :))

Yleisesti ottaen, Virkku on vaanut paljon enemän vapauksia tämän vuoden aikana mm. sisällä olon suhteen. ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti