Instagram

lauantai 10. syyskuuta 2011

Sulopojan seikkailuja osa 2/3 - Sulo meillä


Illasta joskus viiden aikaan äiti kävi viemässä mut Sulon luo. Nostin Sulon kamppeet autoon ja lähdin itse Sulon kanssa kävelemään/juoksemaan meille päin tien vartta pitkin. Erään talon kohdalla pihalta syöksyi hyvinkin ystävällinen Nelli-suomenpystykorva Sulon kanssa leikkimään. No, kun tästä pikku episodista sitten päästiin jatkamaan, tuli vastaan rullasuksihiihto porukka. Tästäkin selvisimme muutamalla haukahduksella. Vähän ennemmin oli alkanut sataa ja ehdimme molemmat kastua kivasti... Tuosta sitten sainkin jo omalta postilootalta mukaani uusimman koirafanituksen, joka muuten oli varustettu muutamalla mun ottamalla kuvalla. :P Meidän tien päässä törmäsimme vielä pieneen lapsiporukkaan, kera naapurin rouvamme. Ei siinäkään mitään ihmeempiä tapahtunut.


Meillä kotipihassa sitten tutustutettiin Virkkua ja Suloa oikein kunnolla toisiinsa, ensin hihnojen kanssa. Lopulta Sulo oli irti ja Virkku hihnassa, kaikki meni erittäin hyvin. (=


Sisälle kun päästiin, rynnättiin heti suihkuun. Suihkuttelin Sulon tassut ja mahanalusen. Pikku kuivauksen jälkeen tein kokokoiran kampauksen, ja loppujen lopuksi siistin hiukan tassukarvoja saksien kanssa. "Trimmausta" - jos sitä nyt siksi voi kutsu - pitää tosin vielä huomenna parsia.

Siinä sitten taidettiin hieman leikkiä ja räpsiä tässä postissa esiintyviä valokuvia. Siirryin aloittamaan tätä postia Sulon jäädessä yläkertaan.


Pian Sulo tulikin jo katsomaan mitä mielenkiintoista täällä alakerrassa teen, ja hyppäsikin sitten istumaan syliini arvokkaan näköisenä. Siinä se sitten päivysti äitin tullessa Virkun kanssa käydyltä pyörälenkiltä.

*
Pian menimmeikin jo saunaan. Tämän ajan Sulo odotti kiltisti yksinään. Kun sitten ensimmäisenä tulin saunasta, löysyn pienen vollottamasta ruokapöydän vierestä. Nälkähän sillä oli, joten annoin herralle iltaruuan. Ruuan jälkeen seurasikin armotonta rundia ympäri huushollia sukkalelun perässä.


Tältä illalta en taida enempää - ainankaan nyt - saada kirjoitettua, mutta huomenna taitaa tekstiä tulla siitäkin edestä. ;)

*Kuvaa muokattu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti