Instagram

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Niin siis ketkä? Virkku ja Sulo?

Aloitetaampas aivan perus jutuista, eli siitä, ketä tässä blogissa esiintyy. Pää tähtinä toimivat siis Sulo ja Virkku, joista pian esittelyt. Mutta voivatko koirat kirjoittaa? Koiriahan nämä siis ovat. No eivät tietenkään, vaikka viisaita ovatkin. Kuka siis täällä ruudun takana näppäileekään?

Mima, se pääpaha

Jeps, minähän se, Mima. Harrastan näiden mahtavien koirien ohella virtuaalikoiria, piirtämistä, lukemista ja musiikkia laulamalla ja pianoa ja huilua soittaen. Olen 13 vuotias ja asun Toholammilla. Tuskin sä nyt mitään romaania musta joten siirrytäämpä niihin päätähtiin.

Virkku, iloinen vilkuttaja


Virkku1 /><br><p style=

Virkku, Vikke, Virpula, Pöppiäinen, Jurpula... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Virkkuhan on siis 1.4.2008 syntynyt suomenajokoirauros. Virkku on luonteeltaan reipas, eloisa, utelias, yleiskuvauksellisesti Virkku. :) Metsässä koira toimii kuin unelma, mutteitässä ns. seurakoirapuolessakaan valittamisenaihetta ole. Hyvin on yhteiselo sujunut tällaisena ns. puolisisäkoiranakin. Temppujakin Virkku osaa ties millä mitalla. Miksikään tokovalioksi emme tähtää, mutta mölli-tokoa aijon sen kanssa kokeilla. Parit näyttelyt ja mätsärit ollaan kokeiltu mutta kun nuo korvat ovat liian pienet ja pää liian narttumainen. Nyt sitten harjoitellaan junior handlausta.


Sulo


sulo1 /><br><br><span style=

Tällä hetkellä vajaa puolivuotias seropiherra Sulo on käytössäni harjoituskoirana, elikkäs me harjoitellaan tulevaisuudessa agilityä!!! :D Korostan tässä vielä että Sulo ei ole oma koirani, vaan ns. lainakoira. Sulossa on coton de tulearia ja bretonia. Sulolla on hieman enemmän jääräpäisyyttä kuin Virkulla, mutta otan tuon luonteenpiirteen haasteena. Musta on oikeestaan kiva saada joskus hieman omapäisempikin koira työnalle. Virkku kun tosiaan on vähän nöyrempää sorttia. Oppimis kyvyltään Sulo on Virkun tavoin suorastaan ilmiömäinen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti