Instagram

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

9.2. & Metsäilyä

9.2. koska...

...KAUAN ODOTETTU TALVIKKOPOIKUE SYNTYI EILEN!!!!!!

Mutta koska en juuri nyt osaa pukea tuntemuksiani sanoiksi, jätän tuonmahtavan tosiasian hieman pienemmälle huomiolle tässä postauksessa. Kuten jo eilen lupailinkin, tämä postaus sisältää kuvia ja videonpätkää aamulliselta metsäreissulta. Saalista ei tullut, mutta kuvia siitäkin edestä. Virkku ajoi kivan muutaman tunnin päivän, ajo lähti alle 10 min hakemisen jälkeen. Mitään kovinkaan järisyttäävää metsässä ei tainnut tapahtua, pieniä pintanaarmuja Virkulla oli kaikissa tassuissa, mutta eivät onneksi olleet kovinkaan kipeitä. Äiti onnistui tiputtamaan tuon meidän Aaveen (järisyttävän iso, hiljainen, valkoinen Mersun sprintteri) kahteenkin otteeseen pois tietä. :D

Heitin tuonne väliin Olly Mursia, koska ko. kappale soi Voicella, kun Virkku päästettiin irti. Vähän aikaa se häkkäröi tiellä, mutta kun iskä näytti suunnan, hävisi koira nopeasti. Heti tämän jälkeen äiti jo onnistuikin tiputtamaan tuon auton tieltä, ja iskä joutui palaamaan takaisin ajamaan tuota takaisin tielle. Tässä vaiheessa Virkun ajo alkoi jo kuulua ja lähdin kuvaamaan.

Ennen kuin sain digipokkaria edes pystytettyä jalustalle videoimaan, jänis pölähti tielle. Tämäkin on videolla, mutta koska en heti löytänyt pokkarista zoomia, näkyy nauhalla vain pieni harmaa piste. Laitoin tuonkin pätkän kokoomavideolle, eli pisteet sille joka näkee jäniksen jättiloikan. :D

Jonkun ajan päästä Virkkukin tuli tielle. Tässä vaiheesa olin jo virittänyt pokkarin jalan kanssa keskelle tietä, mutta videota katsellessani jouduin myöntämään, että jausta on auttamattomasti toista metriä liian matala. Tämän vuoksi suurin osa videoista meni aivan hukkaan. Jalusta kauppaan siis! Mikäli videolla on jotain tyhmiä ja tylsiä metsäpätkiä, kuunnelkaa ja nauttikaa Virkun ajohaukusta! :> Videopätkä jossa Virkku tulee tielle, ei todellakaan ole mikään edustavin, mutta ei voi mitään. Koira jäi pyörimään tielle ja lopulta iskä joutui lähtemään näyttämään koiralle jäljen. Ei näin, mutta oma oli vika, itsehän me siinä näkyvillä seisottiin häiritsemässä.

Kesken kuvaussession äiti soitti - auto jo toistamiseen poissa tieltä. Hups. Iskä ei kuitenkaan jaksanut vielä lähteä suksimaan takaisin, vaan lähti hiihtelemään umpi hangessa kämppää kohti. Itse pakkasin kuvauskaluston mukaan ja lähdin tietä pitkin kävelemään kämpälle, jonne äiti oli jo edeltä mennyt. Kämpällä taidettiin viipyä about tunti.

Kämpässä kökkimisen jälkeen lähdimme suunnistamaan metsätietä kohti, missä meitä odotti lumihankeen kaivautunut Aave, joka iskä sai jälleen takaisin tielle. Tästä palasimme akaisin kohtaan, jossa Virkku päästettiin irti. Nyt ajo kuului aika läheltä. Iskä lähti hiihtämään ajoa kohti ja me äipän kanssa jäimme tielle. Kolmen vartin odottelun jälkeen siirryin autoon lämmittelemään ja hörpin viidennen kuksallisen kuumaa kaakaota ♥. Äiti kyllästyi Voicen mainoksiin ja juontajan lätinoihin ja siirtyi ulos kuuntelemaan ajoa.

Juuri kun huomasimme, että ajo kuului nyt jo läheltä, jänis otti ja hyppäsi tielle. Siinä se hyppi, pomppi, loikki ja istui näkö etäisyydellä koko pitkän suoran. Lähdimme äipän kanssa sotkemaan jälkiä ja ottamaan Virkkua kiinni. Sillä välin jänis teki polun äidin selän takana, ja pomppasi komealla kaarella pois tieltä. Hetken kuluttua Virkku jo tulikin tielle ja antoi hyvin nätisti kiinni. Mahtava metsäpäivä oli tullut päätökseensä.

//EDIT: Postauksen kuvia on karsittu aika rajusti pikku ongelmien vuoksi. Kaikki metsäreissun kuvat löytyvät kuitenkin täältä.

4 kommenttia :

 1. Teille olisi haaste http://nellie-dellie.blogspot.fi/2013/02/haasteellisia-haasteita.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, pääsempä jälleen vastailemaan. Alkaa vain nuo haastettavat loppua kesken...:D

   Poista
 2. Muuten kiva teksti, mutta kuvat lataa todella hitaasti :/

  VastaaPoista
 3. Mää tiiän, mutta tää johtuu vain siitä, että jouduin lataamaan kuvat kuva.fi:hin. Jatkossa pääsen taas käyttämään imguria, jolloin kuvat lataavat taas nopeammin.

  VastaaPoista