Instagram

lauantai 15. joulukuuta 2012

Rally-valmistautumista kera extrajännityksen

Te ette voi uskoa miten paljon mua jännittää. Aamulla olin aivan ihmeissäni, kun nukuin edes vähän pitempään tämän jännityksen kanssa. Virkun kanssa aloitettiin kisoihin valmistautuminen jo yhdeksän aikaan lenkillä. Kymmenen aikaan tehtiin pikku kertaustreeniä, jota otin videollekkin. Harmikseni videon laatu oli jotain aivan muuta kuin julkaisukelpoista. Eilisestä tuli kuitenkin treenaamaton perjantai puoli kymmeneen asti venyneiden kirkko-orkkatreenien takia.
Aamun treeneissä kaikki meni nappiin, vaikkei huonojen herkkujen takia olisikaan hirveästi innostanut. Äsken kokeilin kerran liikkeestä maahan menoa lihapalalla sisätiloissa, tuloksena Virkun ehdottomasti paras ja terävin maahanmeno ilman käsimerkkiä.
Itse olen valmistautunut ja purkanut jännitystä siivoamisella. Porukat varmaan päästävät mun uudelleenkin kokeisiin, kun ei tässä jännityksessä voi muuta kuin siivota. :D Pitkästä aikaa omakin huone näyttää siltä, että siellä voisi joku asuakkin! Tein Virkulle herkuiksi makkara-lihapullasekoituksen iltaa varten. Mää tosiaan toivon, että Virkku jaksais niiden voimalla keskittyä häiriössäkin.
Pahoittelen kuvattomia postauksia, mutta seuraavasta kisapostista löytyy varmasti kuviakin. Yritän tosiaan saada tuon meidän rally-suorituksen kokonaisuutena videollekkin. Jos vain video onnistuu, lupaan julkaista sen täälläkin, meni miten meni!:)

1 kommentti :

  1. Me ei jääty enää mölliluokkaan, kun oisi pitäny ootella 5h :/

    Mutta onnea teille kisaan! Katselen sitten videolta miten meni :D Ja ens kerralla mekin tullaan, vaikka sitten heti ALOon :'D

    VastaaPoista